spot_img
AcasăNews AlertAMBUTEIAJ E58 - Coloane de patru kilometri pe drumul european 58 Baia...

AMBUTEIAJ E58 – Coloane de patru kilometri pe drumul european 58 Baia Mare – Satu Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

In acest moment se circula cu mare dificultate pe drumul european 58 Baia Mare – Satu Mare, la iesire din municipiu. Coalana de autoturisme pe sensul spre Satu Mare se intinde pe mai bine de patru kilometri. Poliţiştii încearcă să decongestioneze traficul rutier însă nu prea pot face mare lucru. Asta şi din cauza drumului aflat în reabilitare.

De la ora 13 se circulă bară la bară pe E58. Băimărenii, şi nu numai, au luat cu asalt Aeroportul Internaţional Baia Mare unde se desfăşoară un miting aerian. Cu toate că organizatorii au amenajat parcări în curtea aerodromului dar şi a aeroportului, miile de oameni veniţi să vadă show-ul aerian i-a lăsat fără cuvinte pe poliţişti. Din zona supermarketului „Metro” şi până în Tăuţii Măgherăuş se circula bara la bara, cu viteza melcului. Viteza nu depăşeşte 5-10 km/oră ceea ce i-a dus la exasperare pe mulţi şoferi.

Aşadar aveţi mare grijă dacă doriţi să mergeţi spre Satu Mare, pe E58, pentru că din Baia Mare şi până în Tăuţii Măgherăuş este foarte posibil să staţi în coloană şi o oră.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA