spot_img
AcasăEvenimentAM PRELUAT ȘTAFETA (VIDEO) – Baia Mare este Capitala Tineretului din România....

AM PRELUAT ȘTAFETA (VIDEO) – Baia Mare este Capitala Tineretului din România. Titlul a fost preluat în prezența ministrului Ioana Bran, în fața a mii de tineri

DISTRIBUIȚI

De astăzi ați devenit centrul de greutate al tinerilor din România. Este o responsabilitate imensă, dar este și o mare onoare. Sunt convinsă că în acest an în Baia Mare, având titlul de Capitală a Tineretului din România, o să avem lucruri pozitive”, a spus ministrul Ioana Bran în fața miilor de tineri băimăreni adunați în seara de 2 mai în centrul vechi al municipiului Baia Mare.

Titlul de Capitală a Tineretului din România a fost predat municipiului Baia Mare cu ocazia manifestărilor organizate de 1 și 2 mai pentru tineri, de către autoritatea locală. Timp de un an va fi deținut acest titlu de către orașul nostru, care odată cu această onorantă denumire a câștigat și un premiu în valoare de 50.000 de euro oferit de către BCR. Proiectul cu care orașul nostru a câștigat acest titlu se numește #UTurn, prin care vor fi create oportunități pentru tineri.

Primarul Cătălin Cherecheș a subliniat cu această ocazie că este mândru că e băimărean și că își dorește ca în 2020 orașul nostru să devină Capitala Europeană a Tineretului.

Sunt mândru pentru că noi, astăzi, reprezentăm România şi pe fiecare tânăr din această ţară. Mi-aş dori foarte mult să fie doar un proiect care se va finaliza undeva prin 2022, când Baia Mare vrea să devină prin forţa şi puterea voastră Capitală Europeană a Tineretului. Am toată încrederea că împreună cu voi, cu participarea fiecărui dintre voi, Baia Mare, pas cu pas, va fi tot mai frumoasă şi fiecare dintre noi putem să arătăm că transformăm şi Baia Mare şi transformăm şi România. Baia Mare nu vreau să fie doar o capitală a tineretului. Baia Mare vreau să fie o capitală a României!”, a spus, printre altele, Cătălin Cherecheș.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA