AcasăActualitateSocialALTRUISM - E.ON împreună cu ASSOC pentru tinerii din Centrul Pinocchio din...

ALTRUISM – E.ON împreună cu ASSOC pentru tinerii din Centrul Pinocchio din Cărbunari

spot_img

DISTRIBUIȚI

Joi, 7 aprilie, a fost o zi specială pentru angajaţii E.ON România şi pentru tinerii cu nevoi speciale din Centrul Pinocchio din Cărbunari gestionat de Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC Baia Mare.

Un număr de 25 de voluntari E.ON, majoritatea din Baia Mare, dar şi manageri veniţi din Bucureşti şi Târgu Mureş, au lăsat birourile ori au schimbat uneltele de lucru pe care le folosesc în activitatea de zi cu zi, cu unelte de grădinărit şi de vopsit.

Angajaţii E.ON, coordonaţi de angajaţii ASSOC, au plantat butaşi de zmeură şi de coacăz şi au vopsit gardul centrului Pinocchio unde 14 tineri cu dizabilităţi îşi dezvoltă deprinderile şi potenţialul pentru o viaţă cât mai normală. Un moment emoţionant a fost cel în care tinerii au făcut cunoştinţă cu voluntarii E.ON, manifestându-şi  bucuria de a avea noi oaspeţi în centru.

„A fost o zi emoţionantă pentru noi fiindcă am cunoscut nişte tineri deosebiţi. Suntem încântaţi de felul în care am fost primiţi, dar şi de faptul că am putut să aducem o mică contribuţie pentru tinerii din centru. Doresc să le mulţumesc celor din ASSOC, dar şi colegilor mei fiindcă au venit la voluntariat în număr aşa de mare, şi sunt convins că fiecare dintre noi am învăţat de la aceşti tineri că viaţa trebuie preţuită şi că acolo unde există grijă pentru ceilalţi există şi şansă de mai bine”, a declarat Dr. Gilbert Meyer, director general E.ON Servicii Clienţi, prezent şi el la acţiune.

”Mulțumim angajaților E.ON care au oferit azi tinerilor ce locuiesc în Centrul Pinochio ocazia de a petrece o zi altfel. Pentru ei, este o experiență care știu că va fi mult apreciată și repovestită, mai ales că aniversăm 2 ani de la deschiderea Centrului. Pentru noi, ASSOC, această acțiune împreună cu angajații E.ON și tinerii de la Cărbunari este încă un pas spre recunoașterea faptului că e important să fim împreună și să ne ajutăm, oameni cu abilități diferite și bucurii similare”, a spus Florian Sălăjeanu, preşedintele ASSOC Baia Mare.

După acţiunea de la Cărbunari, voluntarii E.ON au luat prânzul la Restaurantul ASSOC din Baia Mare, în care muncesc tineri cu dizabilităţi şi din medii defavorizate, arătându-şi şi în acest fel sprijinul pentru eforturile asociaţiei de a integra profesional aceşti tineri.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA