spot_img
Acasăsinucidere maramuresALERTĂ ROȘIE - Român suspectat că a fabricat legitimații false FBI și...

ALERTĂ ROȘIE – Român suspectat că a fabricat legitimații false FBI și CIA, dat în urmărire

DISTRIBUIȚI

Un român suspectat că a fabricat legitimații false FBI, CIA și ale Agenției pentru Securitate Internă din Statele Unite este dat în urmărire de autoritatile americane, potrivit foxnews.com, preluat de Agerpres.

Anchetatorii federali americani au cerut ajutorul publicului în găsirea românului în vârstă de 34 de ani. El a fost inculpat de un tribunal federal din statul Virginia în octombrie 2015 pentru trafic de mărfuri contrafăcute și contrabandă, se arata intr-un comunicat al Serviciilor de Imigrație și Vamale (Immigration and Customs Enforcement — ICE).

Oficialii americani spun ca românul deținea o companie ce vindea legitimațiile online și le expedia din Germania către cumpărători din SUA.

Interpol a emis „Alertă Roșie” pentru arestarea lui și posibila extrădare în Statele Unite. Se presupune că românul trăiește în Germania.

Reprezentantii Serviciilor de Imigrație și Vamale au declarat că legitimațiile false au fost utilizate de cel puțin două ori pentru a avea acces în zone de mare securitate.

In ianuarie 2014, un bărbat a încercat să intre într-o zonă securizată a Aeroportului Național Reagan din Washington pe baza unei insigne contrafăcută a CIA. El a fost oprit după ce agenții de pază TSA au observat neconcordanțe între declarațiile bărbatului și acreditările sale.

Iar in august 2015, un bărbat înarmat cu un pistol a folosit o insignă și acreditări contrafăcute ale Agenției pentru Securitate Internă pentru a intra într-un complex nuclear din Carolina de Sud. El a fost arestat și acuzat că s-a dat drept agent federal.

Sursa: stiri.tvr.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA