AcasăActualitate112ALERTĂ PE A3 - O cisternă încărcată cu motorină şi benzină s-a...

ALERTĂ PE A3 – O cisternă încărcată cu motorină şi benzină s-a răsturnat

DISTRIBUIȚI

ALERTĂ PE A3 Pompierii militari din Prahova intervin, sâmbătă, pe autostrada A3, Bucureşti – Ploieşti, unde o cisternă, încărcată cu zeci de tone motorină şi benzină, s-a răsturnat, existând scurgeri de combustibil. Autostrada a fost închisă pe sensul de mers către Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că pompierii intervin pe autostrada A3, unde o cisternă care era încărcată cu 22 de tone de motorină şi 10 tone de benzină, s-a răsturnat, în apropiere de Ploieşti, scrie Mediafax.

”Sunt scurgeri de combustibil. Nu există pericol de explozie. Răcim cu spumă. Este o intervenţie de durată. Trebuie repusă pe roţi. Transporta motorină şi benzină”, a declarat Vasiloae.

La rîndul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că s-a luat decizia ca pe A3 sensul de mers către Bucureşti să fie închis.

”Cisterna, încărcată cu benzină şi motorină s-a răsturnat la kilometrul 56, în afara părţii carosabile. Este închis sensul de mers către Bucureşti”, a declarat Brezeanu.

Ulterior, reprezentanţii Poliţiei Prahova au decis închiderea totală a traficului pe autostrada A3, pe ambele sensuri. Traficul este deviat între localităţile Bărcăneşti şi Potigrafu.

De asemenea, reprezentanţii ISU Prahova au afirmat că şoferul cisternei a fost rănit şi este transportat la spital.

Info şi foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA