spot_img
AcasăActualitateSocialALERTĂ METEO - De sâmbătă de la ora 8 se anunţă ninsori...

ALERTĂ METEO – De sâmbătă de la ora 8 se anunţă ninsori abundente şi intensificări de vânt. Ceaţă pe Gutâi sub 50 metri

spot_img

DISTRIBUIȚI

Instituţia Prefectului a primit, la prânz, o informare meteorologică de la Centrul Meteorologic Transilvania-Nord în care  se menţionează că, în intervalul 17 decembrie, ora 8.00-18 decembrie, ora 8.00, vor cădea în Maramureş precipitaţii mixte. La munte va ninge. Cantităţile de apă vor depăşi local 15 l/mp şi izolat 20 l/mp, îndeosebi în zona montană. Vântul va prezenta intensificări locale. La munte va sufla tare, cu viteze care vor depăşi în rafală 90 km/h, viscolind temporar ninsoarea.

Prefectul Sandu Pocol, în calitate de preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii, a dispus informarea comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă, respectiv a echipelor de intervenţie, în sprijinul populaţiei dacă situaţie o va impune. De asemenea, au fost luate măsuri pentru informarea societăţilor de deszăpezire de a fi pregătite să intervină cu utilaje şi material antiderapant pentru a asigura desfăşurarea circulaţiei rutiere în condiţii de iarnă, mai ales în pasurile montane, dar şi în zonele de deal. Echipaje ale poliţiei rutiere vor patrula şi vor monitoriza circulaţia rutieră, intervenind acolo unde situaţia o va impune pentru a fluidiza traficul, respectiv vor verifica echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă şi lanţuri antiderapante.

ACTUALIZARE: Vizibilitate redusă de ceaţă în Pasul Gutâi!

Atenţie şoferi! La această oră este semnalată ceaţă cu densitate mare pe sectorul drumului naţional 18,  în Pasul Gutâi, între km 18 şi km 35. Vizibilitatea în trafic este redusă sub 50 de metri.

 

 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA