AcasăActualitate112ACTUALIZARE 2/ ALERTĂ MARAMUREȘ | Copil din Baia Mare, DISPĂRUT după ce...

ACTUALIZARE 2/ ALERTĂ MARAMUREȘ | Copil din Baia Mare, DISPĂRUT după ce a plecat la cules de ciuperci în pădure

spot_img

DISTRIBUIȚI

Salvamontiștii maramureșeni, dar și polițiștii sunt în alertă după ce un apel la 112 a anunțat dispariția unui copil de 14 ani, într-o pădure din zona Chelința. Copilul locuiește în Baia Mare și, se pare, a ajuns în Chelința în vacanță la sora sa, în urmă cu câteva zile. Astăzi, în jurul orei 13:00, băiatul a plecat în pădure să culeagă ciuperci și de atunci nu a mai dat nimeni de el. De asemenea, cei care au apelat la 112 au declarat că minorul nu are telefonul mobil la el și nici nu cunoaște zona.

Salvamontiștii maramureșeni au pornit de grabă în căutarea copilului. A fost pre-alertat și elicopterul SMURD de la Jibou care, după ce va încheia o misiune de salvare din Vadu Crișului, va sosi în zona Chelința pentru a acorda suport aerian în acținunea de căutare-salvare.

ACTUALIZARE:

Astăzi, 20 iunie, ora 15.20, agențiile din cadrul S.N.U.A.U. au fost sesizate prin apel 112, de către un bărbat, despre dispariția unui minor în vârstă de 14 ani, care era plecat la cules ciuperci în zona Valea lui Victor, Chelința, Maramureș.

În prezent se desfășoară activități de căutare ale băiatului, la care participă, alaturi de alte agenții cu competență în materie, polițiști din cadrul Secției 3 Fărcașa, Ulmeni, S.A.S. Maramureș și Grupa Canină Maramureș.De asemenea, se desfășoară activități specifice de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale, Biroul Urmăriți„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE 2:

Băiatul a fost văzut în sat și identificat de către polițiști. Deși nu cunoștea pădurea iar zona era destul de complexă, copilul a reușit singur să ajungă înapoi. Acum, acesta a fost transportat în siguranță la domiciliul său din Baia Mare.

Minorul în vârstă de 14 ani, care s-a rătăcit într-o zonă deluroasă împădurită de la marginea localității, a revenit la domiciliu în Baia Mare, fiind în stare bună”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Vom reveni cu informații.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA