Acasăsinucidere maramuresALERTĂ LA LONDRA - O maşină a intrat în mulţime pe trotuar,...

ALERTĂ LA LONDRA – O maşină a intrat în mulţime pe trotuar, în faţa unui muzeu

spot_img

DISTRIBUIȚI

ALERTĂ LA LONDRA Mai multe persoane au fost lovite de o mașină, pe trotuarul din fața Muzeului de Istorie Naturală din capitala Marii Britanii.

ALERTĂ LA LONDRA  În plus, martorii povestesc că șoferul ar fi vrut să intre intenționat. „Tocmai am văzut cum o mașină intră în mulțime în Londra.

Sunt în siguranță acum, însă scrieți-le prietenilor voștri, dacă se aflau în apropiere de Muzeul de Istorie Naturală”, a scris un internaut.

„Se pare că un indivit a încercat să lovească oamenii cu mașina la Muzeul de Istorie Naturală”, a scris altul.

Persoanele au fost lovite pe trotuar, însă încă nu este clar dacă șoferul a intrat intenționat cu mașina în ele, așa cum s-a întâmplat în cazul unor atacuri teroriste din Europa. Potrivit sursei citate, un bărbat a fost arestat la fața locului, iar în zonă a fost stabilit un perimetru de securitate.

Poliția Metropolitană a anunțat că „un număr” de persoane au fost rănite, fără să ofere un bilanț clar.

ALERTĂ LA LONDRA  Potrivit BBC News, starea răniților nu este gravă. Poliția a deschis acum o anchetă pentru a afla dacă este vorba despre un accident sau nu.Cu toate acestea, incidentul este descris drept unul „serios” de către autorități.

În luna septembrie, aproximativ 18 persoane au fost rănite, în urma unei explozii care a avut loc într-un metrou din Londra.

Ulterior, a ieșit la iveală că a fost vorba despre o bombă artizanală care a explodat parțial și care ar fi putut să provoace un adevărat dezastru. Incidentul a fost catalogat drept un act terorist. De altfel, Marea Britanie a fost vizată de mai multe astfel de atacuri.

În luna iulie, șapte persoane au murit și aproape 50 au fost rănite, în urma unui atac care a avut loc tot în Londra. O mașină a intrat în pietonii aflați pe London Bridge, iar apoi trei bărbați au coborât din vehicul și au început să înjunghie oamenii aflați în zona Borough Market.

Totodată, în luna mai, un terorist s-a detonat pe Manchester Arena, la finalul unui concert susținut de Ariana Grande, omorând 22 de oameni.

Un alt atac a avut loc în Londra în luna martie, când un alt terorist a lovit cu mașina oamenii aflați pe Westminster Bridge, iar apoi a înjunghiat mortal un polițist, în fața palatului Westminster.

Info

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA