AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ ALERTĂ ÎN MUNȚI - Maramureșean dispărut vinerea trecută a fost găsit...

ACTUALIZARE/ ALERTĂ ÎN MUNȚI – Maramureșean dispărut vinerea trecută a fost găsit teafăr și nevătămat

DISTRIBUIȚI

Salvamontiștii maramureșeni sunt în alertă după ce au fost solicitați prin numărul de urgență 112. Salvatorii caută în aceste momente un maramureșean în vârstă de 52 de ani, dispărut încă de vineri.

Potrivit primelor informații, se pare că bărbatul ar fi dispărut în zona Baicu, aflată pe raza localității Dragomirești. Acesta ar fi pornit cu caii, din zona cantonului silvic de la Baicu și trebuia să ajungă la o stână la care lucra.

După mai multe ore de căutări, salvamontiștii și cele trei echipaje de Poliție s-au întors la bază, fără vreun rezultat. S-a solicitat și intervenția unui elicopter pentru a survola zona vastă în care se presupune că s-ar afla persoana dispărută.

Semnalmente:

Persoană de sex masculin, 52 ani, fără antecedente medicale, 180 cm, 60 kg, ochi albaștri, păr șaten, îmbrăcat cu bluză de culoare albastru cu dungi, pantaloni trening culoare închisă, pălărie, și încălțăminte sport în picioare. Ultima oară a fost văzut vineri seara la 20.30 în fața cantonului silvic din zona Baicu, de unde a plecat cu caii spre stâna la care lucra. Nume: Paul Ioan

ACTUALIZARE:

Miercuri, poliţiştii au dispus căutări de amploare în vederea găsirii unui bărbat dat dispărut luni 07 septembrie. Căutările au avut loc în zona Izvor – Baicu până la limita cu judeţul Bistriţa-Năsăud cât şi în Romuli – Fiad din judeţul Bistriţa-Năsăud. În urma verificărilor cu celeritate a fost identificat bărbatul de 52 de ani din Şomcuta Mare în zona „Valea Fiadului” sat Fiad, judeţul Bistriţa-Năsăud, acesta fiind preluat şi condus la sediul poliţiei din Dragomireşti.

În urma audierii lui rezultă faptul că nu este victima vreunei infracţiuni, iar necunoscând zona s-a rătăcit în zona limitrofă a judeţelor Maramureş şi Bistriţa Năsăud. Poliţiştii au fost sprijiniţi în activitatea de căutare a bărbatului de către reprezentanţi ai Ocolului Silvic Dragomireşti şi ai Ocolului Silvic Romuli, reprezentanţi ai Primăriei Dragomireşti, a unui echipaj salvamont constituit din 5 persoane, a unei persoane civile şi cu sprijinul unui elicopter„, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Vom reveni cu amănunte.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA