spot_img
AcasăActualitate112ALERTĂ ÎN MARAMUREŞ - Un tânăr a intrat înarmat cu un pistol...

ALERTĂ ÎN MARAMUREŞ – Un tânăr a intrat înarmat cu un pistol cu glonţ pe ţeavă într-un club din Baia Mare. După a ce a fost dezarmat a reuşit să fugă

DISTRIBUIȚI

ALERTĂ ÎN MARAMUREŞ  Incident în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un club renumit din Baia Mare. Un tânăr a început să se laude altor persoane cu pistolul pe care îl avea asupra lui. Cu glonț pe țeavă!

 

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 2.20. Tânărul, în vârstă de 20-21 ani, este originar din Vişeu dintr-un oraș din Maramureșul Istoric, dar care locuiește în zona Capitalei Belgiei, Bruxelles, a mers la toaletele din club. Acolo a scos pistolul cu care s-a lăudat mai multor persoane.

Vigilența unui agent de securitate al firmei Quick Protect a dus la dezamarmarea tânărului și predarea armei la poliție.

Este vorba despre un revolver marca Ruger GP 100, 357 Magnum, prevăzut cu încărcător tip butoiaș. Avea glonț pe țeavă având capsa nepercutată.

În timp ce suspectul era luat la întrebări acesta a reușit să scape și a rupt-o la fugă. Agenții de securitate au alertat poliția.

În acest moment suspectul este căutat în întreg județul. Există suspiciuni, conform unor surse, că arma ar fi fost folosită în urmă cu 1-2 ore înainte de dezarmarea să.

Aceleași surse susțin că individul ar fi spus că ar fi nevoit să umble înarmat deoarece se teme pentru viața lui, susținând că este urmărit.

Ştire în actualizare

Sursa info Vasile Dale

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA