AcasăActualitate112CONTINUARE CAZ TERIFIANT - Ce spune Parchetul de pe lângă Tribunalul...

CONTINUARE CAZ TERIFIANT – Ce spune Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș despre crima din Vişeu de Sus

DISTRIBUIȚI

CONTINUARE CAZ TERIFIANT  Jurnalistul Vasile Dale revine cu dezvăluiri despre cazul petrecut în noaptea dinspre sâmbătă spre duminică la Vișeu de Sus.

Apar noi informații despre oribilul caz care petrecut în weekend la Vișeu de Sus. O bătrână a fost violată și ucisă iar autorul este încă în libertate.

Astăzi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș și-a actualizat site-ul cu primul comunicat de presă din anul 2018. Au eliminat de pe site în schimb ultimul comunicat ce dată de 18.12.2017.

Purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

La Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş a fost înregistrată o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere şi omor calificat, urmare a sesizării din dată de 11.03.2018 cu privire la faptul că victima T.V., în vârstă de 80 de ani, a fost găsită decedată în locuinţa să de pe rază oraşului Vişeu de Sus, judeţul Maramureş.

În aceeaşi zi la locul faptei s-a deplasat o echipă formată din procuror şi lucrători ai poliţiei judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, care au efectuat cercetarea la faţa locului. Totodată, s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale, concluzionându-se că decesul victimei s-a datorat asfixiei mecanice prin sufocare.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii penale în cauză.

sursa info Vasile Dale

citeşte şi TERIFIANT LA VIȘEU DE SUS – Pe surse: bătrână violată și ucisă weekendul trecut. Autoritățile nu au confirmat încă oficial cazul 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA