spot_img
AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ ALERTĂ ÎN MARAMUREȘ - Adolescenta de 17 ani răpită a fost...

ACTUALIZARE/ ALERTĂ ÎN MARAMUREȘ – Adolescenta de 17 ani răpită a fost găsită

DISTRIBUIȚI

Ieri, 20 iunie, în jurul orei 18.45, Adam Corina Andreea, în vârstă de 17 ani din orașul Borșa, județul Maramureș, a fost urcată cu forța de către un tânăr, într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoș Vodă în zona Peco din orașul Borșa, care și-a continuat deplasarea într-o direcție necunoscută.

Semnalmente minoră: înălțime 160 cm, greutate 67 kg, ochi căprui, păr negru, creț și lung.

La momentul dispariției era îmbrăcată cu o salopetă de culoare albă cu dungi negre, încălțată cu pantofi de culoare albă.

Semne particulare : Aluniță pe obrazul drept.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

ACTUALIZARE:

Autoritățile au anunțat în urmă cu câteva momente că se revocă urmărirea minorei din Borșa. Corina a fost găsită astăzi pe raza județului Arad, teafără și nevătămată. Adolescenta de 17 ani se află în aceste momente la audieri, polițiștii urmând să stabilească ce s-a întâmplat de fapt și cum a ajuns aceasta acolo.

Corina era pe stradă, în zona Peco din Borșa împreună cu fratele său în vârstă de 12 ani. Copilul a povestit părinților faptul că sora sa a fost băgată într-o mașină neagră de către un tânăr. Tatăl minorei a alertat imediat polițiștii, anunțându-i că fiica sa a fost răpită. Povestea nu a putut fi totuși dovedită, zona în care ar fi avut loc răpirea fiind nesupravegheată video.

În urma sesizării de răpire, s-a dat alertă la nivel național și s-au instituit filtre ale poliției în toată țara.

Se revocă urmărirea minorei Adam Corina Andreea. Aceasta a fost găsită de polițiști, nevătămată, în județul Arad. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care aceasta a dispărut și clarificarea stării de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale în funcție de cele constatate. Activitățile specifice au fost realizate în cooperare cu polițiștii din cadrul inspectoratelor județene de poliție Arad, Bihor, Cluj, Direcției de Investigații Criminale, Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor și Direcției de Operațiuni Speciale„, au declarat polițiștii maramureșeni.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA