AcasăActualitate112ACTUALIZARE 2/ ALERTĂ ÎN BAIA MARE - Un PEDOFIL care ar fi...

ACTUALIZARE 2/ ALERTĂ ÎN BAIA MARE – Un PEDOFIL care ar fi agresat doi copii, LIBER să atace din nou. VIDEO incredibil

DISTRIBUIȚI

ALERTĂ ÎN BAIA MARE O nouă situație îngrijorătoare a fost făcută publică și creează panică printre părinții din municipiul Baia Mare. Este vorba despre un presupus pedofil care ar fi abordat până acum doi copii, agresându-i. Imaginile au fost publicate pe rețeaua de socializare Facebook și, se pare, ar fi ajuns și în atenția polițiștilor. Spre disperarea părinților care s-au adresat autorităților, presupusul agresor nu a fost reținut și este în continuare liber.

În imaginile făcute publice pe rețelele de socializare se vede cum un bărbat abordează un copil care, vizibil, este stânjenit și încolțit de către individ. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere montate la bazinul de înot din Baia Mare.

Părinți, în Baia Mare umblă nestingherit un nenorocit de pedofil! După ce a agresat 2 copii, pe unul din ei în văzul lumii și surprins de camerele de luat vederi, a fost prins și mai apoi eliberat de poliție pe motiv că probele nu sunt concludente. Nu am postat filmarea pentru a proteja identitatea copilului, dar aveți câteva imagini în care puteți vedea agresorul. Să fim atenți și sa ne protejăm copiii pentru că autoritățile se pare că nu o vor face”, susține femeia care a publicat imaginile, din dorința de a alerta alți părinți.

Momentan nu se cunosc foarte multe detalii cu privire la identitatea bărbatului. Așteptăm un punct de vedere oficial și din partea Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.

 

Actualizare:

 

IPJ Maramureș CONFIRMĂ informațiile apărute în premieră pe site-ul www.2.actualmm.ro (publicate de o mamă din Baia Mare pe rețelele de socializare). Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, din Baia Mare, este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală, iar pe numele său a fost întocmit un dosar penal. Vă redăm mai jos, integral, comunicatul IPJ Maramureș în acest caz.

Cu privire la aspectele apărute în mediul online și în mass-media, care vizează un presupus pedofil, vă comunicăm că, din momentul în care au fost sesizați despre faptul că un minor a fost abordat de un bărbat necunoscut, polițiștii au demarat activități pentru identificarea persoanei și pentru stabilirea situației de fapt. Pe numele bărbatului, în vârstă de 31 de ani, din Baia Mare, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală. Sub coordonarea procurorului, polițiștii de investigații criminale continuă cercetările”.

 

Actualizare 2:

 

Noi detalii incredibile ies la iveală în cazul presupusului pedofil din Baia Mare. Imagininile video susprinse de camerele de supraveghere ale Bazinului de Înot “Gheorghe Demeca” din municipiu au fost publicate de către ziaruldebaiamare.ro.

în filmare se poate vedea felul în care agresorul abordează un copil în fața bazinului de înot, în mijlocul zilei. Fără să-i pese de privirile unui bărbat care de afla la doar doi-trei metri de aceștia, agresorul îl pune pe copil să își ridice tricoul și îl pipăie pe abdomen. Mai mult, îi face semn copilului să se așeze lângă el pe trepte. Din fericire, agresorul a fost pus pe fugă repede de către un angajat al bazinului de înot.

Nu se știe până unde ar fi mers presupusul pedofil dacă nu ar fi fost oprit de către angajatul bazinului. Cert este că, are un dosar penal deschis pe numele său și este cercetat pentru agresiune sexuală, bărbatul este în continuare liber.

 

ActualMM

 

Sursă video: ziaruldebaiamare.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA