spot_img
AcasăActualitateACTUALIZARE/ ALERTĂ ÎN BAIA MARE - Băimărenii, atenționați să se adăpostească. Alertă...

ACTUALIZARE/ ALERTĂ ÎN BAIA MARE – Băimărenii, atenționați să se adăpostească. Alertă meteorologică cu grindină

DISTRIBUIȚI

ALERTA ÎN BAIA MARE Băimărenii au primit în urma cu puțin timp o avertizare pentru a se adăposti în case și a-și adăposti mașinile în urma unui cod portocaliu de furtuni, grindină și ploi torențiale.

Codul portocaliu este valabil între orele 17:00 și 18:00 și vizează ploi torențiale (35-40 l/mp), descărcări electrice și grindină de dimensiuni medii și mari!

ACTUALIZARE

 

Panică pe străzile din Baia Mare după alerta meteorologică de furtuni și grindină. Sute de șoferi au format coloane întregi pe străzile din oraș, în încercarea de a ajunge cât mai repede într-un loc în care să se adăpostească atât ei cât și mașinile pe care le dețin.

Pierderea răbdării participanților la trafic, de frică să nu fie prinși de furtună, a dus la înjurături, țipete și șicanări. Unii dintre ei s-au adăpostit în benzinării.

Parcarea subterană mall-ului Vivo a fost și ea luată cu asalt de șoferii din zonă.

Cetățenii se plâng pe rețelele de socializare de faptul că nu toți au primit mesajul prin Ro-Alert. Explicația ar fi că mesajele se trimit doar persoanelor domiciliate în zonele cu risc mai mare de producere a fenomenelor meteorologice extreme.

„Dacă eu stau în altă parte a orașului unde nu e pericol de grindină, dar sunt plecat cu mașina într-un loc unde e, ce fac? Mă trezesc cu parbrizul spart pe drum? Nu se poate așa ceva!”, a fost doar unul dintre mesajele cetățenilor nemulțumiți.

 

Vom reveni cu amănunte.

 

ActualMM

 

Foto: BaiaMare24.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA