Acasăsinucidere maramuresALERTĂ ÎN FRANŢA - Un individ care a ameninţat trecători cu un...

ALERTĂ ÎN FRANŢA – Un individ care a ameninţat trecători cu un cuţit, reţinut în centrul oraşului Nisa. O femeie a fost rănită

spot_img

DISTRIBUIȚI

ALERTĂ ÎN FRANŢA Un bărbat înarmat cu un cuţit a fost reţinut luni după-amiază în centrul oraşului francez Nisa după ce a ameninţat mai mulţi trecători, afirmă surse citate de presa franceză, precizând că o femeie a fost rănită.

Incidentul de securitate a avut loc luni după-amiază în zona „Plimbarea englezilor” („Promenade des Anglais”) din Nisa, unde în iulie 2016 a avut loc un atentat cu autocamion soldat cu 86 de morţi, scrie Mediafax.

Luni după-amiază, un individ a încercat să atace cu un cuţit trecători, înainte de a fi imobilizat şi reţinut de agenţi ai forţelor de ordine.

O femeie a fost îmbrâncită, a căzut şi a suferit o fractură la un picior, afirmă surse citate de publicaţia Ouest France şi de postul France 3.

„Individul era parţial dezbrăcat. La un moment dat, s-a tăiat cu un cuţit şi avea pete de sânge”, a declarat un purtător de cuvânt al Direcţiei regionale pentru Siguranţa Publică.

Suspectul a fost reţinut şi transferat la spital, a declarat procurorul din Nisa, Jean-Michel Prêtre.

„Individul nu a proferat ameninţări din care să reiasă că ar fi terorist islamist”, a explicat procurorul, citat de agenţia Reuters.

Info

citeşte şi MAGISTRAŢII AU DECIS – Şefa Direcţiei IT din ANAF, acuzată că a luat mită un milion de euro, plasată în arest la domiciliu

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA