spot_img
Acasăsinucidere maramuresALERTĂ DE SECURITATE - Un teatru din Londra a fost evacuat în mijlocul...

ALERTĂ DE SECURITATE – Un teatru din Londra a fost evacuat în mijlocul unui spectacol

DISTRIBUIȚI

ALERTĂ DE SECURITATE Un teatru din Londra, Old Vic, a fost evacuat în timpul unui spectacol, în urma unei alerte de securitate, relatează The Independent. Clădirea este verificată de poliţişti.

Poliţia a confirmat că tot publicul a fost nevoit să părăsească teatrul din centrul Londrei, aflat în apropiere de gara Waterloo, scrie News.

Martori au publicat fotografii pe reţelele de socializare, în care apar numeroase persoane ieşind din clădire, precum şi maşini de poliţie şi pompieri.

Evacuarea a avut loc în timpul piesei de teatru Woyzeck.

„Poliţia a fost chemată sâmbătă, 27 mai, la 14,38 (16.38 ora României), la The Cut, Waterloo, în urma unei alerte de securitate la teatru. Teatrul a luat decizia de a evacua clădirea.

Au fost închise drumuri din jur. Ofiţeri specializaţi sunt la faţa locului”, a spus o purtătoare de cuvânt al Poliţiei din Londra.

Publicul şi actorii care jucat în piesă – inclusiv starul din Războiul Stelelor John Boyega – ar fi fost duşi în grădina Muzeului Imperial de Război, cât timp clădirea este verificată.

Martori au povestit că Boyega se afla pe scenă, spunându-şi replicile, când angajaţi ai teatrului cu veste fosforescente au intrat în sală şi au început evacuarea, invocând “temeri” privind ceva găsit în clădire.

Marea Britanie este în alertă după atentatul de luni, de la finalul unui concert din Manchester, soldat cu 22 de morţi şi zeci de răniţi.

Sursa

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA