AcasăNews AlertALEGERI LOCALE 2024: Doru Dăncuș este noul primar al municipiului Baia Mare

ALEGERI LOCALE 2024: Doru Dăncuș este noul primar al municipiului Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Potrivit datelor parțiale centralizate RezultateVot.ro, Dăncuș a obținut 9806 de voturi, adică un procent de 23,16%. El este urmat de liberalul Ionel Ovidiu Bogdan cu 7715 voturi (18,22%) și Cristian Brian (USR) – 7203 voturi (17,01%).

Mesajul primarului Doru Dăncuș pentru băimăreni

 

Baia Mare, împreună am câștigat!

Am luptat împreună, am muncit împreună, am demonstrat împreună și am învins împreună! Dragi băimăreni, încrederea dumneavoastră îmi dă puterea și energia de a continua și de a demonstra că se poate!

În ultimele săptămâni, în ultimele luni, am arătat o altă față a administrației, una îndreptată spre oameni. Am fost alături de dumneavoastră în stradă, v-am ascultat, m-am consultat cu dumneavoastră, am găsit soluții și le-am pus în practică. Am trecut cu capul sus printr-o campanie grea, presărată cu fel și fel de atacuri. Nu m-am plâns și nu mă voi plânge de greu. Nu m-au doborât și nu mă vor putea doborâ!

Astăzi, însă, începem o noua etapă. A venit momentul ca fiecare să lase politica deoparte și să muncim împreună, cu toții, pentru cetățeni. A venit momentul să lăsăm deoparte animozitățile, preferințele personale, culoarea politică și să ducem Baia Mare pe drumul dezvoltării!

Dragi băimăreni, vă asigur că sunt și voi rămâne omul pe care vă puteți baza. Vă asigur că voi continua să fiu prezent în stradă, alături de dumneavoastră, că voi continua să găsesc soluții pentru fiecare doleanță a dumneavoastră. Vă asigur că voi munci și mă voi lupta, împreună cu oamenii capabili și onești pe care îi am alături, pentru a realiza fiecare dintre obiectivele pe care vi le-am prezentat și pe care mi le-am asumat în programul meu pentru următorii patru ani.

Nu avem nici o zi de pierdut. Nu avem timp de pauze. Ne întoarcem la treabă și, așa cum ne-am asumat, împreună, muncim pentru a face din Baia Mare orașul pe care ni-l dorim, orașul pe care îl merităm cu toții. Împreună, deschidem un nou capitol pentru Baia Mare, un capitol al dezvoltării!”, se arată în postarea publicată de edil.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA