AcasăEvenimentALEGERI LOCALE 2016 - Tinerii din Coaliția pentru Baia Mare au votat...

ALEGERI LOCALE 2016 – Tinerii din Coaliția pentru Baia Mare au votat cu devotament pentru familia numită Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Tinerii din echipa lui Cătălin Cherecheș au dat dovadă de profesionalism și și-au făcut datoria în cea mai importantă zi pentru Baia Mare. Ca o mare familie, aceștia au ieșit la vot împreună. Au arătat că trăiesc în asentimentul lui Cătălin Cherecheș, cel care prin proiectele demarate pentru Baia Mare a făcut ca municipiul să devină o mare familie.

Avându-l pe Cătălin Cherecheș drept model de dedicare pentru comunitate, tinerii din Coaliția pentru Baia Mare au votat pentru continuarea dezvoltării orașului. „Am votat astăzi pentru un cartier Ferneziu puternic. Am votat pentru continuarea proiectelor în Baia Mare, pentru Baia Mare Capitală Europeană a Culturii și nu în ultimul rând am votat pentru un prieten, un coleg care a demonstrat că poate să facă administrație”, a spus Radu Ardelean.

 

mihaela pusnava„Astăzi am votat pentru continuitate. Am votat pentru performanță în administrație și mai ales am votat că să demonstrăm că noi, băimărenii în ciuda tuturor intereselor politice suntem o familie adevărată a oamenilor care se iubesc, care chiar dacă sunt diverși sunt alături împreună și sunt oameni serioși”, a spus Mihaela Pușnava.

 

 

loredana mihaly„Am votat pentru mai binele comunității. Am votat așa cum mi-a dictat sufletul, cu oamenii în care eu am încredere, cu oamenii care sper să pună umărul alături de noi. Cred în acești oameni și am votat pentru băimăreni”, a spus Loredana Mihaly.

                                               Simona Vasiac

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA