spot_img
AcasăLifestyleMondenALEGERI LOCALE 2016 - Care sunt sfaturile lui Cătălin Botezatu pentru candidați....

ALEGERI LOCALE 2016 – Care sunt sfaturile lui Cătălin Botezatu pentru candidați. Cum trebuie să se îmbrace în ziua alegerilor

DISTRIBUIȚI

Cătălin Botezatu le-a dat câteva sfaturi candidaţilor de la alegerile din acest an. „Trebuie să facem o diferenţă între cum se prezintă un politician în faţa electoratului, în faţa Parlamentului, şi cum trebuie să fie în ziua alegerilor. În ziua alegerilor în niciun caz nu trebuie să fie împopoţonat, aşa, pus la patru ace. Va trebui să abordeze o ţinută lejeră, casual, deloc ostentativă, deloc opulenţă, pentru că asta denotă educaţie şi respect pentru electoratul pe care şi-l doreşte”, a spus Cătălin Botezatu la România TV.

„Dacă facem referire la un bărbat… Fără accesorii. Este permis doar un ceas, verighetă şi dacă are o cămaşă cu butoni, butoni, dar nu nişte butoni ostentativi. Aş recomanda un pantalon de in, asociat cu o cămaşă şi un sacou lejer. Poate merge şi cu un blug uni, la fel, asociat cu o cămaşă şi un sacou. Dacă vrea să fie puţin mai fancy şi dacă este tânăr şi vârsta îi permite, poate avea chiar şi o batistă fantasy la acest sacou”, a precizat designerul.

„Dacă e vorba de o doamna… Nu pe tocuri foarte înalte, nu cu briliante şi alte bijuterii ostentative. Cât mai degajată. O bluza lejeră, o fustă elegantă, să nu fie mini, să fie undeva deasupra genunchiului. Poate merge de la un sacou sau un blazer până la o geacă de piele foarte simplă”, a mai spus Cătălin Botezatu.

libertatea.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA