spot_img
AcasăberzmudeAlegeri locale 2012. USL Maramures a stabilit liste comune in 59 de...

Alegeri locale 2012. USL Maramures a stabilit liste comune in 59 de localitati maramuresene!

DISTRIBUIȚI

USL a finalizat negocierile privind candidaturile pentru alegerile locale din iunie 2012 si a stabilit 57 de localitati dintr-un total de 76 in care organizatiile PSD si ACD vor candida sub sigla USL.
Ultimele intalniri la nivelul USL Maramures au reusit sa tempereze orgoliile locale iar scopul initial al formarii USL a prevalat in fata diferitelor divergente. Campania electorala pentru alegerile locale din iunie 2012 reprezinta debutul colaborarii dintre PSD si ACD si incalzirea pentru batalia finala de la sfarsitul acestui an , alegerile parlamentare.

Dintre cele 59 de localitati cu candidati unici USL, PSD va desemna candidatii in 29 iar ACD in 28. In cursul saptamanii viitoare se vor purta negocieri cu celelalte 19 localitati unde nu s-a putut ajunge la un compromis. Scopul conducerii USL Maramures este desemnarea de candidati unici sub sigla USL in cat mai multe localitati.

”Ne dorim o victorie clara in peste 70% din localitatile maramuresene. Candidaturile comune nu doar ca pregatesc alegerile parlamentare unde vom fi obligati sa candidam pe liste comune, dar asigura un vot clar la alegerile locale si pentru candidatul si lista la Consiliul Judetean Maramures. Castigarea judetului Maramures nu inseamna doar victorii electorale a unor primari, ci si castigarea Consiliului Judetean Maramures!” a declarat  Mircea Ursache, presedinte PSD Maramures.
G. Ciascai

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA