spot_img
AcasăActualitatePoliticALEGERI LA UNPR – În noua conducere a formațiunii, Cătălin Cherecheș a...

ALEGERI LA UNPR – În noua conducere a formațiunii, Cătălin Cherecheș a fost ales prim-vicepreședinte, Nuțu Fonta secretar general

DISTRIBUIȚI

ALEGERI LA UNPR Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) a organizat marți, 4 aprilie, Conferința Națională ordinară, la patru ani de la precedenta conferință. În cadrul evenimentului, reprezentanții formațiunii și-au ales o nouă conducere.

Fostul deputat Ion Răducanu a fost ales în funcția de președinte al UNPR, iar fostul deputat Nuțu Fonta a fost votat secretar general. Fostul președinte al grupului din UNPR anti-fuziune cu PMP, Marian Vasiliev, nu mai face parte din conducerea formațiunii.

Iulian Popescu este noul secretar general adjunct, prim-vicepreședinți au fost aleși Gheorghe Emacu, Cătălin Cherecheș, iar vicepreședinți: Daniela Popa, Luminița Adam, Sergiu Vizitiu, Neagu Murgu, Raluca Anghelache, Gheorghe Bica, Titu Bojin, Ioan Cheudan, Ionuț Irinel Badea, Ioan Șerban, Mărioara Nistor, Avram Cătănici, George Lipoveanu, Marcel Dragoș.

NUȚU-FONTA-1

Potrivit noului președinte al UNPR a declarat, pentru stiripesurse.ro, că la evenimentul de la Hotel Caro din București au fost sute de reprezentanți din aproape toate județele (au lipsit patru județe „de trădători”).

„Am adoptat o hotărâre de denunțare a protocolului cu PMP, pentru că nu mai este nimeni de la noi la PMP decât un singur președinte și ăia cinci parlamentari cu care s-a ales Băsescu. În rest toți președinți au venit înapoi. Nu cedăm partidul sub nicio formă. Procesul de fuziune e suspendat. PMP face eforturi să sperie oamenii, să îi amenințe că îi dă afară. Nu are pe cine să dea afară”, a declarat Răducanu.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA