Acasăsinucidere maramuresALEGERI ÎN SUA – Ultima dezbatere dezbatere dintre Donald Trump și Hillary...

ALEGERI ÎN SUA – Ultima dezbatere dezbatere dintre Donald Trump și Hillary Clinton

DISTRIBUIȚI

ALEGERI ÎN SUA  Hillary Clinton şi Donald Trump vor avea, în această noapte, ultimul duel televizat înaintea alegerilor din 8 noiembrie. Dezbaterea va avea loc la Universitatea Nevada din Las Vegas şi va fi împărţită pe şase segmente a câte 15 minute. Confruntarea va începe la ora 04.00, ora României, iar Digi24 va transmite în direct evenimentul.

Cei doi candidaţi vor trebui să răspundă întrebărilor adresate de un cunoscut jurnalist al postului de televiziune FOX NEWS. Ultima dezbatere se anunţă a fi una tensionată: campania electorală din SUA a fost marcată de scandaluri şi controverse.

Poate cel mai mare scandal al campaniei pentru alegerile prezidenţiale americane din 2016 s-a iscat după apariţia unei înregistrări audio. Protagonist: Donald Trump. Republicanul spunea că poate să facă avansuri şi să hărţuiască femei fără să păţească nimic, doar pentru că este vedetă.

Citește și  ALEGERI SUA – Hillary Clinton a câștigat a doua dezbatere

„Sunt automat atras de femei frumoase, încep să le sărut. E ca un magnet. Şi când eşti vedetă, te lasă. Poţi să faci orice”, a spus Donald Trump în înregistrare.

Deşi a fost făcută în 2005, înregistrarea a provocat reacţii puternice. Mai mulţi colegi republicani de-ai lui Donald Trump s-au delimitat de magnat. De asemenea, contracandidata lui, Hillary Clinton, a speculat momentul.

„Ceea ce am văzut şi auzit toţi vineri a fost ceea ce gândeşte şi ce le face Donald femeilor. Spune că înregistrarea nu îl reprezintă, dar cred că oricine a ascultat-o înţelege că îl reprezintă foarte bine”, a spus democrata.

Citește și  SCANDAL ÎN SUA – Alte două femei fac acuzații grave asupra lui Donald Trump

Un alt subiect fierbinte din campania lui Donald Trump este relaţia acestui cu Fiscul american. Recent, reporterii de la The New York Times au publicat documente care arată că mogulul a fentat Fiscul 18 ani la rând.

Jurnalist CNN: V-aţi folosit de pierderea celor 915 milioane de dolari pentru a evita să plătiţi taxa federală pe venit?

Donald Trump: Sigur că da, sigur că da! Şi aşa au făcut şi majoritatea donatorilor ei, îi cunosc pe mulţi dintre ei. Donatorii ei au beneficiat de ştergerea masivă a taxelor.

Continuarea, AICI.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA