AcasăLifestyleAlege să te bucuri de prezent fără a aștepta ca ceilalți să...

Alege să te bucuri de prezent fără a aștepta ca ceilalți să fie responsabili pentru fericirea ta 

DISTRIBUIȚI

După mai bine de doi ani de limitări, restricții și interacțiune redusă cu cei dragi, cu coafor, salon de înfrumusețare, restaurant și cinema mutate chiar în sufrageria ta, e timpul să îți iei revanșa. Să te bucuri mai mult, să te răsfeți așa cum meriți, să vezi locuri noi și să întâlnești oameni noi. Nu face greșeala de a aștepta ca cei dragi să se sesizeze, să fie atenți la nevoile tale și la ceea ce îți dorești.

E mai bine să nu aștepți ca cei din jurul tău să rezoneze cu ceea ce tu vrei și să încerci de una singură să obții ce-ți dorești. În plus, nu vei avea nevoie să faci concesii, să îți schimbi destinația de vacanță în funcție de ceilalți, să nu mai ieși la concertul preferat pentru că a intervenit ceva în cazul prietenei tale și ea nu mai poate ajunge.

Venim cu câteva sugestii de răsfăț și sursă de bucurie, de care sigur ești și tu conștientă, noi doar avem grijă să îți reamintim:

 

O vacanță

Oricât de puțin pretențioasă ai fi, cu siguranță perspectiva de a merge doar la Sinaia sau la Marea Neagră, în funcție de sezon, nu te mai încântă atât de mult. Desigur, avem o țară frumoasă, există destinații care pot satisface chiar și cele mai exigente gusturi, chiar aproape de tine. Până la urmă, cu mașina poți ajunge și la Vatra Dornei, una dintre cele mai frumoase stațiuni montane ale țării, mai puțin aglomerată decât cele de pe Valea Prahovei. Tot relativ aproape de tine este și Ținutul Secuiesc, un loc în care vei descoperi alte delicatese culinare decât cele cu care ești obișnuită, precum și o natură încă conservată responsabil de către oameni.

Dacă ai planuri mai îndrăznețe, poți să le propui prietenelor tale să te însoțească până în Grecia sau Malta sau să pui la punct un weekend romantic în doi. Și pentru că în ultimii ani cu siguranță ai conștientizat cât de dragi devin amintirile atunci când nu prea ai opțiuni de a-ți face altele noi, imortalizează cât mai mult din ceea ce trăiești, fără teama că ai putea fi judecată de către cei din jur. Ai chef să „prinzi” răsărituri și apusuri, vrei să împărtășești cu familia fotografii în care te prostești ca un copil în peisaje parcă rupte din albume de călătorie? Fă toate acestea, nu aștepta un moment anume.

Mai ales dacă îți place adrenalina sau drumețiile, nu risca să spargi ecranul telefonului tău la prima căzătură. Tocmai de aceea, alege dintr-o gamă complexă de huse telefoane mobile una care să se potrivească cu dispozitivul tău. Nu numai că sunt calitative și accesibile ca preț, dar ele pot fi și personalizate în acord cu pasiunile tale, de la personaje de desene animate, la culori sau imprimeuri.

 

Un răsfăț pentru tine

Dacă plănuiai să mergi la un salon de înfrumusețare, să uiți de noțiunea timpului în timp ce beneficiezi de un masaj cu bețe de bambus sau de unul capilar, fă-ți repede o programare. Uită-te doar orientativ la lista de prețuri și axează-te pe cea legată de oferta de servicii. După criza sanitară, serviciile din zona de beauty au devenit mult mai accesibile, în ideea de a oferi acces tuturor celor care-și doresc ceva diferit și pentru a relua activitatea. Așa că nu te culpabiliza că ți-ai propus să stai o zi întreagă într-un astfel de loc, până la urmă meriți tot ceea ce este mai bun!

În concluzie, devino-ți cea mai bună prietenă și ai convingerea că meriți să te simți ca o regină măcar o zi din săptămână, după o perioadă în care ți-ai făcut singură manichiura și pedichiura, pentru a nu mai aminti de epilat, machiat și coafat.  

 

Sursă foto: Unsplash.com

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA