AcasăEvenimentALEGE CADOUL PERFECT – Mama Fest - ediția de mărțișor are loc...

ALEGE CADOUL PERFECT – Mama Fest – ediția de mărțișor are loc în 18 februarie în Baia Mare, organizată de Asociația Work at Home Moms

spot_img

DISTRIBUIȚI

Asociația Work at Home Moms România se bucură să vă informeze despre evenimentul Mama Fest Ediția de mărțișor.

Mama Fest – ediția de mărțișor din Baia Mare vă așteaptă cu noi ateliere, produse și servicii, proiecte fascinante, toate inițiate de mamele din comunitate!

Pe 18 Februarie, vă așteptăm în intervalul orar 10.00-18.00, în locația La CCC Pentru copilul tău, bdul Republicii 113, Baia Mare. Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului.

Ne vom întâlni în prag de sărbătoare pentru a te ajuta să alegi cadourile perfecte pentru familia ta, dar și pentru a participa la:

=> sesiune de răsfăț;

=> joacă, joacă și iar joacă pentru pici;

=> ateliere de sezon;

=> respiro pe cinste cu un bufet ales;

=> târg cu mărțișoare, produse și servicii de soi, create de SUPER MAME (jucării, haine, home&deco). E vremea să îți faci câteva daruri irezistibile! Se anunță o primăvară duioasă!

=> proiecte admirabile;

=> tombolă cu servicii creative și produse făurite de către mame.

Asociația Work At Home Moms susține mamele care doresc să lucreze de acasă, part time sau project based, precum și pe cele antreprenoare, dezvoltând continuu instrumente adaptate nevoilor lor.

Pentru mai multe detalii despre Asociația Work At Home Moms și proiectele sau târgurile pe care le susținem vă rugăm să accesați site-ul nostru , pagina de Facebook sau să contactați direct echipa la adresa  contact@wahm.ro.

Vă așteptăm cu drag.

ALEGE CADOUL PERFECT

Informații furnizate de către Anamaria Budai, coordonator local Work at Homes Moms Baia Mare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA