AcasăActualitate112ALCOOLUL ŞI URMĂRILE LUI - Un călător turmentat l-a amenințat cu bătaia...

ALCOOLUL ŞI URMĂRILE LUI – Un călător turmentat l-a amenințat cu bătaia pe un șofer de autobuz care ”conducea cu zdruncinături”

DISTRIBUIȚI

ALCOOLUL ŞI URMĂRILE LUI. Şoferul unui autobuz care, conform unui bărbat aflat în stare de ebrietate, conducea cu “zdruncinături”, a fost înjurat şi ameninţat cu bătaia. Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi l-a sancţionat pe turbulent.

Mijlocul de transport în comun circula miercuri, 17 august, pe o rută din municipiul Alba Iulia, iar în acesta, dintr-o staţie situată în cartierul Cetate, a urcat un bărbat ce părea a prezenta simptome caracteristice consumului de alcool în exces. Probabil din cauza stării în care se găsea, avea mari dificultăţi în a-şi ţine echilibrul şi i-a solicitat imperativ şoferului să circule cu viteză mai mică şi să nu-l mai “ zdruncine că i se face rău ”. Pentru că nu s-a dat curs solicitării sale a început să-l înjure pe conducătorul auto şi să-l ameninţe cu bătaia. Mai mult, călătorii care au luat atitudine faţă de comportamentul acestuia au fost la rândul lor jigniţi şi înjuraţi.

Situaţia a fost semnalată la 112, iar într-o staţie din zona Ampoi III, călătorul recalcitrant a fost interpelat de un echipaj de jandarmerie şi, după constatarea celor săvârşite de acesta, a fost sancţionat contravenţional. Totodată, identificat ca fiind Nicolae C. (51 de ani), domiciliat în municipiul reşedinţă de judeţ, acestuia i s-a pus în vedere că, potrivit prevederilor Codului penal, tulburarea ordinii şi liniştii publice constituie infracţiune, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă şi defineşte fapta persoanei care tulbură ordinea şi liniştea publică prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor.

Sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA