Acasăsinucidere maramuresALCOOLUL ȘI URMĂRILE LUI - Trei britanici s-au trezit în Siria după...

ALCOOLUL ȘI URMĂRILE LUI – Trei britanici s-au trezit în Siria după o noapte de beţie

spot_img

DISTRIBUIȚI

După noaptea de duminică în care au petrecut din plin, trei tineri britanici care lucrează în staţiunea Ayia Napa din Cipru au urcat chercheliţi într-o barcă, pentru ceea ce credeau că va fi o croazieră de observat delfini.

Trio-ul planificase o excursie pentru scufundări şi vizionare de delfini pentru ziua de luni, în care erau liberi. Dar când au plecat beţi din club, dimineaţa la ora 07:30, apartamentul lor, unde erau biletele, era prea departe pentru a le recupera în timp util până la ora de îmbarcare (9:00). Prin urmare, s-au gândit că se pot urca la întâmplare într-o barcă.

Nouă ore mai târziu, se aflau aproape de ţărmul oraşului Tartus, din Siria, fără semnal la telefon şi cu doar 17 dolari la ei.

Poliţia i-a întâmpinat şi i-a luat la întrebări.

„Când am explicat ce s-a întâmplat, poliţiştii au realizat situaţia ridicolă în care eram şi li s-a părut foarte amuzant”, a spus Lewis. „Am făcut selfie-uri cu ei. Râdeau de nu mai puteau”.

Ruşii i-au ajutat pe navigatorii rătăciţi cu mâncare şi acces la internet wireless, după care i-au trimis înapoi cu barca la Ayia Napa, relatează Time citând News.com.au.

Sursa: ziarulromanesc.net

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA