spot_img
AcasăActualitate112ALCOOL, MUZICĂ ȘI SCANDAL – Doar jandarmii i-au putut opri pe tinerii...

ALCOOL, MUZICĂ ȘI SCANDAL – Doar jandarmii i-au putut opri pe tinerii băimăreni în acest weekend

spot_img

DISTRIBUIȚI

ALCOOL, MUZICĂ ȘI SCANDAL   Şi în acest sfârşit de săptămână jandarmii maramureşeni au executat misiuni specifice de ordine publică pe timpul cărora au constatat unele abateri de la normele legale în vigoare, aplicând  sancţiuni contravenţionale celor vinovaţi.

Vineri, 4 mai a.c., în jurul orelor 15:00, jandarmii  au fost solicitaţi să intervină pe peronul Gării C.F.R. din Baia Mare unde un tânăr de 26 de ani din Baia Mare şi altul de 31 de ani din judeţul Sălaj, în timp ce consumau băuturi alcoolice au provocat scandal tulburând ordinea publică şi provocând indignarea cetăţenilor din acel loc. De asemenea, în jurul orelor 23:25, echipajul de jandarmi a fost solicitat să intervină la un imobil de pe strada Melodiei pentru faptul că un tânăr în vârstă de 18 ani a deranjat liniştea vecinilor, ascultând muzica la volum ridicat.

Patrula independentă de ordine publică de pe raza localităţii Baia Mare, a surprins duminică 06 mai a.c., în jurul orelor 09:00, un tânăr în vârstă de 23 ani din localitate, care în timp ce se afla în Gara C.F.R., a consumat băuturi alcoolice provocând indignarea cetăţenilor. La solicitarea  jandarmilor de a da relaţii cu privire la stabilirea identităţii sale acesta a refuzat în mod constant.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

 

Informații furnizat de IJJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA