spot_img
AcasăEvenimentALCOOL FĂRĂ ACTE - Un sătmărean din Târşolţ prins în Leordina cu...

ALCOOL FĂRĂ ACTE – Un sătmărean din Târşolţ prins în Leordina cu 600 ţuică de prune

spot_img

DISTRIBUIȚI

Alcool fără documente depistat de către poliţişti într-o furgonetă cu numere de Satu Mare, pe raza localităţii Leordina. Sâmbătă, 10.12.2011, în jurul orei 15, 00, pe Drumul Naţional 18B, în localitatea Leordina, a fost oprită in trafic, o autoutilitară furgon, condusă de către Teodor P., de 55 ani, domiciliat în comuna Tîrşolt, judeţul Satu Mare. În autoutilitară, poliţiştii au găsit mai mulţi recipienti din plastic, care conţineau  în total, circa 600 litri de alcool (ţuică de prune). Conducătorul auto nu deţinea documente de provenienţă deci nu a putut să facă dovada plătii accizei la bugetul statului. Faţa de cel în cauză, Teodor P., se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de Codul Fiscal (deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit titlului VII, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 ţigarete, 400 ţigări de foi de 3 grame, 200 ţigări de foi mai mari de 3 grame, peste 1 kg tutun de fumat, băuturi spirtoase peste 200 litri, produse intermediare de alcool peste 300 litri).

*Acţiuni de prevenire a comerţului ilicit cu produse pirotehnice şi de utilizare neautorizată a produselor din această categorie

Cu ocazia unor activităţi desfăşurate de către poliţişti  s-a descoperit o infracţiune la regimul substanţelor periculoase. Astfel, în zona P-ţei Izvoarele din Baia Mare, a fost identificat Florin V., de 34 ani, din Baia Mare care deţinea într-un autoturism peste 2.200 de articole pirotehnice de tipul pocnitori şi fluturaşi, precum şi o baterie de artificii. Cel în cauză deţinea aceste produse cu intenţia de a le comercializa dar nu era autorizat pentru a efectua operaţiuni cu articole pirotehnice. Întreaga marfă a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor sub aspectul comiterii infracţiunii de efectuare fără drept de operaţiuni cu articole pirotehnice.

Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea

Poliţiştii au executat două mandate de Executare a Pedepsei cu Închisoarea. La Copalnic Mănăştur, în data de 09.12.2011, mai precis în localitatea Făureşti unde a fost depistat Julien R., de 28 ani, din Baia Mare. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea  fiind condamnat la 11 luni pentru săvârşirea unor infracţiuni silvice. De asemenea, au fost depuşi în arestul Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Maramureş încă doi infractori, Ioan L. de 53 e ani şi Suraj R., de 29 de ani, ambii din Făureşti, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA