AcasăEvenimentSportHANDBAL. SEZONUL 2017-2018 - Albert Cristescu se întoarce la Minaur

HANDBAL. SEZONUL 2017-2018 – Albert Cristescu se întoarce la Minaur

DISTRIBUIȚI

HANDBAL. SEZONUL 2017-2018 Lotul masculin al Clubului Sportiv Minaur se conturează pe zi ce trece. Albert Cristescu, câștigător al Supercupei României alături de HCM Minaur, a ales să se întoarcă la Minaur pentru sezonul 2017-2018, după ce în sezonul 2016/2017 a jucat alături de CSA Steaua Alexandrion București.

“Sunt fericit că mă întorc la Baia Mare, unde am trăit momente frumoase. Sper ca împreună să reușim să le oferim băimărenilor spectacolul cu care au fost obișnuiți și să readucem Minaurul acolo unde îi este locul.” spune Albert Cristescu.

“Ne bucurăm foarte tare că Albert se întoarce la Baia Mare, locul unde știu că s-a simțit foarte bine, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care el a acceptat să ni se alăture.

Este un jucător cu care eu am lucrat deosebit de bine, chiar dacă echipa nu se afla la momentul respectiv în cea mai bună situație, lucru care spune multe despre plăcerea lui de a juca handbal și spune multe despre caracterul său, iar despre valoarea lui ca handbalist nu cred că trebuie să mai discutăm, deoarece oriunde a jucat a făcut-o cu destul succes.

Suntem nerăbdători să ne revedem și să ne apucăm de treabă, pentru că ne așteaptă un sezon infernal.

Mult succes, Albert!” spune Raul Fotonea, antrenor CS Minaur.

sursa info minaur.ro

foto

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA