AcasăEvenimentSportALĂTURI DE TRICOLORE - 20 de maramureșeni suporteri ai HCM Baia Mare...

ALĂTURI DE TRICOLORE – 20 de maramureșeni suporteri ai HCM Baia Mare au plecat spre Kraljevo

DISTRIBUIȚI

In această seară 20 de suporteri înfocați ai echipei de handbal feminin HCM Baia Mare au luat drumul Serbiei. Ei vor strabate aproape 700 de kilometri pentru a fi alături de echipa României, care astăzi de la ora 19,00 va juca primul meci din barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din Danemarca. Trebuie spus că sunt aceeași suporteri impătimiți care au susținut HCM-ul prin toată Europa.

România este avantajată înainte de barajul de calificare la Mondialele de handbal feminin din Danemarca. Pentru cele două meciuri, Serbia va fi lipsită de aportul a patru jucătoare importante:  Lekic, Damijanovic, Cvijic şi Tomasevic se afla în conflict cu selecţionerul Sasa Boskovic.

Mariana Târcă nu crede că cele patru vor reveni în lot pentru a juca împotriva României: “Se renunță clar la sportive. Au principii mult mai sănătoase ca noi, nu jucătoarele, ci invers.” Cea mai bună marcatoare din istoria naționalei tricolore crede ca Serbia pornește din postura de outsider, în ciuda argintului cucerit în urmă cu doi ani, la Campionatul Mondial: “Nu este o echipă de elită, să zic așa, trebuie să ne calificăm fără probleme.” Prima partidă se joacă în Serbia, sâmbătă de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 2. (sursa Digisport.ro)

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA