AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ ALARMĂ ÎN MARAMUREȘ - Doi polițiști de frontieră DISPĂRUȚI. Mai mulți...

ACTUALIZARE/ ALARMĂ ÎN MARAMUREȘ – Doi polițiști de frontieră DISPĂRUȚI. Mai mulți salvamontiști au pornit în căutare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Autoritățile maramureșene au intrat în alertă în această seară, în urmă cu puțin timp, după dispariția a doi polițiști de forniteră. Cei doi agenți ar fi trebuit să iasă din serviciu în jurul orei 17:00 și să predea schimbul colegilor lor. Din cauze necunoscute, aceștia nu au mai ajuns la punctul de întâlnire.

Zona de patrulare a celor doi polițiști de la Poliția de Frontieră Vișeu este una cu acces foarte dificil și se află în apropiere de granița Ucraina.

Nu mai puțin de 14 salvamontiști au pornit deja în misiunea de căutare.

Știre în curs de actualizare.

ACTUALIZARE:

unul dintre polițiștii de frontieră dispăruți este angajat de aproximativ un an de zile la Secția Vișeu de Sus după ce a terminat școala de subofițeri. Cel de-al doilea are experiență în poliția de frontieră, fiind și el de aproximativ un an de zile la Vișeu de Sus. Aceleași surse susțin că ambii polițiști aveau în dotare vechile pistoale Carpați. Potrivit VasileDale.ro, în zona în care aceștia patrulau au fost condiții de ceață densă aseară.

In data de 31.05.2021, o patrula formata din doi polițiști de frontieră din cadrul S.P.F. Viseu de Sus, care executa misiuni specifice de supraveghere a frontierei într-o zona montana greu accesibila, (zona Borsa) nu s-a întors din misiune la ora stabilita și nu a putut fi contactata prin mijloacele de comunicații aflate in dotare. În momentul de faţa, structurile politiei de frontiera din zona împreuna cu toate forţele de sprijin din cadrul structurilor MAI, autorităților locale și de cooperare pe plan local sunt angrenate în acțiunea de gasire a celor doi poliţişti de frontieră”, a declarat pentru vasiledale.ro, Iulia Stan purtator de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Conform ultimelor informații polițiștii de frontieră dispăruți ieri în jurul orei 17 au fost găsiți în această dimineață. Ei au spus că s-au rătăcit din cauza ceții dense și s-au adăpostit peste noapte într-un șopron părăsit din munte. Nu au riscat să umble noaptea pe munte așa că au rămas acolo. Cum nu aveau semnal pe stații nu au putut să își anunțe colegii despre locul în care sunt. Cei doi polițiștii vor fi coborâți spre orașul Borșa.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA