spot_img
AcasăEvenimentALAI DE MIRE PENTRU DĂNUȚ - Tânărul de 20 de ani mort...

ALAI DE MIRE PENTRU DĂNUȚ – Tânărul de 20 de ani mort în tragicul accident feroviar din Fersig a fost condus acasă de familie și prieteni

spot_img

DISTRIBUIȚI

ALAI DE MIRE PENTRU DĂNUȚ Alai de mire pentru Dănuţ, tânărul de 20 de ani mort la Fersig, în Maramureş. BMW-ul lui a fost strivit de tren şi băiatul n-a avut nicio şansă să supravieţuiască. Adus în casa părintească de la morga din Baia Mare, tânărul a fost însoţit tot drumul de zeci de prieteni, într-un adevărat alai ca pentru un mire.

Dănuţ Ionuţ a fost adus în casa părinţilor săi, la Satulung, în Maramueş, însoţit de zeci de prieteni pe drumul de la morga din Baia Mare spre capela din comună. Tânărul a murit vineri la Fersig, după ce BMW-ul pe care îl conducea a fost zdrobit de trenul Baia Mare Bucureşti.

Oamenii care l-au apreciat i-au făcut o primire pe care nu poți să o descrii în cuvinte. Trupul neînsuflețit al lui Dănuț a ajuns în Fersig, după ce specialiștii de la Medicina Legală au efectuat necropsia.

Este incredibilă solidaritatea de care au dat dovadă prietenii lui Dănuț. La volanul mașinilor proprii, aceștia au așteptat convoiul venit din Baia Mare, la intrarea în Fersig.

De aici, Dănuț a fost însoțit de prietenii săi până la capelă, de unde luni va pelca pe ultimul drum. Alaiul a fost ca pentru un mire, cum spune tradiţia. Tânărul din Fersig era la Centrul Universitar Nord Baia Mare – Facultatea de Inginerie și mergea să dea o restanță la un examen.

Sursă: Observator Antena 1.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA