Acasă Actualitate Social AJUTOR - Ioan Dorel Pop, campion național la popice pentru nevăzători, are...

AJUTOR – Ioan Dorel Pop, campion național la popice pentru nevăzători, are nevoie de bani pentru a merge la europene

DISTRIBUIȚI

Băimăreanul Ioan Dorel Pop, în vârstă de 46 de ani, nevăzător de la vârsta de 8 luni, s-a calificat la Campionatul European de Popice pentru Nevăzători, care va avea loc în Croația, în perioada 9-16 mai. El a obținut locul I la individual la Campionatul Național de Popice pentru Nevăzători, desfășurat la Târgu Mureș, și locul al II-lea cu echipa.

Dar, pentru a ajunge la Campionatul European, Ioan Dorel Pop are nevoie de sprijin financiar. El este membru al Asociației Nevăzătorilor din România, filiala Maramureș, dar, din lipsă de fonduri, aceasta poate să îl sprijine doar parțial.

Rezultatele sale spun mai mult decât cuvintele: în 2000, locul 3 cu echipa, în Ungaria; în 2003, tot locul 3 cu echipa, în Slovacia; în 2004 a devenit vicecampion individual și cu echipa la Campionatul Național de Popice pentru Nevăzători, la Târgu Mureș; în 2007, locul 1 la individual și cu echipa în Polonia; în 2012, locul 3 cu echipa, în Slovacia; în 2013, locul 3 cu echipa, în Serbia; în 2014, a cucerit argintul în Polonia.

Donații pentru susținerea sportivului se pot face în contul RO72RNCB0182034156090007, deschis la BCR Baia Mare. Beneficiar ANR, Filiala Maramureș, cu specificarea “pentru Campionatul European de Popice pentru Nevăzători”.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA