AcasăActualitateAJUTOARELE LUI MOȘ CRĂCIUN! - Pompierii maramureșeni au împărțit cadouri unor familii...

AJUTOARELE LUI MOȘ CRĂCIUN! – Pompierii maramureșeni au împărțit cadouri unor familii cu posibilități reduse

spot_img

DISTRIBUIȚI

În prag de sărbători, pompierii maramureșeni din Târgu Lăpuș au fost ajutoarele lui Moș Crăciun. Au pregătit cadouri pentru copiii din câteva familii defavorizate din Târgu Lăpuș, Poiana Botizii și Cernești, pe care le-au și dus cu drag micuților.

Tot în prag de Crăciun, un pompier din Borșa a fost salvator și în timpul liber. În dimineața zilei de 23 decembrie, plt.maj. Ionuț Iuga, pompier al Gărzii nr. 2 de Intervenție Borșa, aflat în timpul liber, se îndrepta cu autoturismul spre Vișeu de Sus, când a observat că mașinile din fața lui ocolesc ceva pe carosabil. Inițial a crezut că e vorba despre o gaură în asfalt, dar când s-a apropiat, a realizat ca era un obiect, mai exact- un portofel căzut pe drum.

Ionuț a oprit mașina, a luat portofelul, în care se aflau bani și acte și l-a dus rapid la Poliția orașului Vișeu de Sus. Polițiștii au identificat proprietara, care povestește că și-a uitat portofelul pe plafonul mașinii personale, cînd a plecat de acasă, iar acesta a căzut, la un moment dat, pe șosea. Bucuroasă, proprietara l-a sunat pe colegul nostru, ca să-i mulțumească pentru fapta bună și să-i ureze sărbători fericite.

Mulțumim și noi, Ionuț, pentru un exemplu de cinste și corectitudine, pentru un gest normal și civilizat.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA