spot_img
AcasăActualitateAJUTOARELE LUI MOȘ CRĂCIUN - Polițiștii maramureșeni au ajutat 12 familii să...

AJUTOARELE LUI MOȘ CRĂCIUN – Polițiștii maramureșeni au ajutat 12 familii să aibă parte de sărbători mai fericite

DISTRIBUIȚI

Poate ca toți avem grija acestui virus, dar unii au multe alte griji împovărătoare: grija pâinii pe care să o pună pe masă copiilor, grija izolării de lume în sărăcie și nevoi. Pentru ei, cei care nu îndrăznesc să ceară, polițiștii maramureșeni „ ajutoarele lui Moș Crăciun” au ajuns în cursul acestei săptămâni la mai multe familii greu încercate din județ. Cu timiditate și bucurie ne-au așteptat în pragul caselor de la cel mai mic la cel mai mare.

Polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă și cei ai Poliției Dragomirești s-au hotărât să-l ajute pe Moș Crăciun și au venit în sprijinul a 10 familii aflate în nevoi. De bucuria cadourilor au avut parte 19 copii și patru vârstnici. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier împreună cu cei din Cavnic și cu sprijinul unor colegi sufletiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș au ajuns la două familii numeroase din Nistru și Cavnic cu alimente, haine și jucării.

Le-am dus poate puține, dar cu sufletul deschis și i-am încurajat să nu-și piardă încrederea într-un viitor mai bun, măcar pentru copiii lor. Ne-am despărțit, ei mulțumindu-ne pentru vizită și pentru gândurile bune, iar noi împăcați că i-am putut ajuta, măcar pe moment.

 

Comunicat de presă IPJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA