spot_img
AcasăEvenimentAJUTĂ PENTRU A FI AJUTAT – A VI-a ediție a concertului caritabil...

AJUTĂ PENTRU A FI AJUTAT – A VI-a ediție a concertului caritabil organizat pentru dotarea Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare

DISTRIBUIȚI

„AJUTĂ PENTRU A FI AJUTAT”  Vreme de şase ani, în pragul sărbătorilor de iarnă, Asociaţia Prietenii Spitalului “Dr. C-tin Opriş” organizează un Concert Caritabil sub sloganul „Ajută pentru a fi ajutat”. Ajuns la a VI-a ediţie, spectacolul de anul acesta va avea loc joi, în data de 8 decembrie 2016, ora 19:00, la Teatrul Municipal Baia Mare şi va aduce în scenă nume importante ale muzicii de calitate:  MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT și băimăreanca RUXANDRA ZAMFIR împreună cu marii instrumentiști MIHAI IORDACHE și SORIN ROMANESCU, uniți într-un frumos proiect numit WILD AT HEART.

Fondurile strânse cu această ocazie vor fi utilizate pentru dotarea Unităţii de Accidente Vasculare Cerebrale Acute a Spitalului Judeţean de Urgenţă ” Dr. C-tin Opriş ” Baia Mare.

„Așa cum i-am obișnuit pe prietenii şi spectatorii noştri, mai apoi, în foaierul teatrului, ne vom îndulci poveștile cu o prăjitură cu „Lapte și miere”, cu pancovele tradiționale și ne vom încălzi cu un vin cald. Îi așteptăm, cu mare drag, pe toţi iubitorii muzicii de calitate şi ai actelor filantropice! Suntem recunoscători față de toți cei care n-au ezitat să se alăture proiectelor noastre, care ne-au fost alături pentru ca noi să reușim să ducem la îndeplinire toate obiectivele propuse, obiective care au vizat comunitatea maramureșeană.
Vă mulțumim și vă asigurăm de toată consideraţia noastră!”, a declarat președintele Asociației Prietenii Spitalului „Dr. Constantin Opriș”, Romana Furtună

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA