AcasăAdministrațieAICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ - Ce mai cumpără instituţiile din România: produse de...

AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ – Ce mai cumpără instituţiile din România: produse de lustruire şi curăţare, aparat foto, 9.600 de bilete de avion

DISTRIBUIȚI

Ministerul Economiei vrea să cheltuie în următorii patru ani peste 1,8 milioane de lei pentru a curăţa sediul din Calea Victoriei, Camera Deputaţilor, peste de 171.000 de lei pentru produse de lustruire şi curăţare, iar MAE vrea să cumpere 9.600 de bilete de avion, potrivit SEAP, relatează Mediafax.

Ministerul Economiei vrea să contracteze servicii de curăţenie pentru sediului din Calea Victoriei, pentru următorii patru ani, în valoare de 1.791.643 lei, la care se adaugă TVA. O altă instituţie care vrea să achiziţioneze produse de curăţenie este Camera Deputaţilor. Instituţia cumpără produse de curăţat şi de lustruit în valoare de 171.420 de lei, criteriul de atribuire a contractului fiind preţul cel mai scăzut, potrivit unui anunţ postat pe SEAP.

Camera Deputaţilor are nevoie de detergent pentru geam, produse de curăţat podele, detergent pentru candelabre, cloruri şi detartrant, preparate odorifere, dezodorizante WC, pastile pisoar, alcool sanitar, detergenţi de vase şi insecticide, potrivit sursei citate.Ministerul Afacerilor Interne şi Ministerul Dezvoltării Regionale vor achiziţiona în această vară un aparat foto, laptopuri şi zeci de calculatoare.

Ministerul Afacerilor Interne cumpără cinci laptopuri, cu un preţ maximal de 6.000 de lei, dar şi un aparat foto Sony H300, cu un senzor de 20 de megapixeli, posibilitate de filmare HD şi cu efecte imagine, la un preţ de 725.45 lei.

Continuarea, AICI. 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA