AcasăUncategorizedAi de trimis documente sau obiecte de mici dimensiuni? Iată de ce...

Ai de trimis documente sau obiecte de mici dimensiuni? Iată de ce să optezi pentru plicurile de curierat!

DISTRIBUIȚI

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/BPxkU4uPq6Y

 

Reprezinți un birou de avocatură și trebuie să trimiți diverse solicitări în țară? Ai un magazin online de accesorii GSM și vrei ca produsele tale să ajungă în stare perfectă către destinatari? Soluția este plicul pentru curierat.

 

Plicurile de curierat sunt ambalajele cele mai des folosite de magazinele online, cu un motiv cât se poate de întemeiat: sunt cele mai simple soluții de împachetare, fapt ce le face extrem de ușor de livrat în toată țara, chiar și în străinătate.

 

Deși cutiile din carton create după dimensiunile produselor arată mai estetic, și plicurile de curierat pot fi personalizate cu sigla companiei și chiar aduce un beneficiu uriaș în ceea ce privește economia de spațiu.

Tipuri de plicuri de curierat

Pe piață există o gamă largă de plicuri de curierat, în funcție de tipul de produs ce urmează a fi livrat: documente, produse moi (huse de telefon) sau obiecte vestimentare. Cele mai comune sunt plicurile clasice, cele transparente și plicuri antișoc.

 

Spre exemplu, în cazul în care comercializezi stick-uri, huse de telefoane sau accesorii GSM și ai nevoie de un plus de protecție, poți opta pentru plicurile cu strat suplimentar de protecție (antișoc).

Beneficiile oferite de plicurile de curierat

Costuri de achiziție mici

Față de alte metode de ambalare, plicurile sunt o soluție mult mai ieftină, iar la achiziția a peste 100 de bucăți, firmele care le comercializează fac și discount-uri.

Sunt mult mai ușor de împachetat, transportat și manipulat

De câtiva ani, companiile de curierat au impus o regulă, numită “greutate volumetrică”, ceea ce înseamnă un cost în plus. Cu plicurile de curierat scapi de acest tarif, iar în cazul în care clientul dorește returnarea produselor o poate face mult mai rapid.

Vin într-o gamă variată de măsuri

Nu este rentabil să trimiți o cutie de 40×40 de cm, când produsul tău are doar 15×20 cm. Practic, plicurile de curierat se opun ambalării excesive, deci cu siguranță vei găsi o măsură care să se potrivească dimensiunilor produselor pe care le comercializezi.

Nu necesită spațiu foarte mare de depozitare

Spre deosebire de cutii, plicurile au dimensiuni mult mai reduse, iar un sertar din birou este suficient pentru a le stoca. În plus, sunt o variantă potrivită pentru bunurile care nu sunt fragile.

Plicurile sunt rezistente la umezeală și factori externi

Pentru că sunt realizate din plastic, produsele transportate în plicuri nu iau contact cu apa și nici nu sunt sensibile la schimbarea de temperatură. În plus, chiar și manipularea excesivă le face sigure, dat fiind că nu sunt casante.

Plicurile de curierat sunt flexibile și puternice

Cel mai mare avantaj oferit de plicurile de curierat o reprezintă flexibilitatea, dar și rezistența. Din punct de vedere al flexibilității, poți transporta o gama variată de produse, de diferite mărimi și forme.

Bunurile transportate sunt în siguranță

În timpul transportului, acestea nu iau contact cu apa și nici praful. Multe dintre ele sunt prevăzute și cu sigilii duble, astfel încât clientul să primească fix produsul ce a fost comandat.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA