AcasăActualitate112AGRESORUL DIN SPITAL - Un român, asistent medical în Italia, seda și...

AGRESORUL DIN SPITAL – Un român, asistent medical în Italia, seda și apoi viola pacientele internate la Neurologie

DISTRIBUIȚI

AGRESORUL DIN SPITAL Un român, asistent medical, la un spital din Padova, Italia, este acuzat că seda și apoi viola pacientele internate la Neurologie, scrie il Mattino di Padova.

Cristian Emil Corneanu, în vârstă de 41 de ani, căsătorit, a fost arestat pe data de 4 ianuarie fiind acuzat de violarea unui pacient sedat.

Șapte luni mai târziu, alte trei femeie internate la secția la care lucra acesta au depus plângeri spunând că au fost agresate sexual, scrie Libertatea.

Două dintre cele trei sunt italience din Padova, de 20 și 30 de ani, iar a treia este o româncă de 30 de ani.

Acestea au fost paciente în cadrul Departamentului de Neurologie spun că au fost mângâiate și pipăite de bărbat, care însă nu ar fi reușit să consume un raport sexual complet cu ele.

Cele trei femei susțin că nu ar fi fost complet sedate, așa cum s-a întâmplat în cazul chinezoaicei care a fost violată în luna decembrie, ele fiind doar parțial inconștiente.

Ancheta, coordonată de procurorul public Giorgio Falcone, nu s-a încheiat încă, iar avocatul lui Cristian Emil Corneanu a cerut ca asistentul medical să fie supus unui examen psihiatric.

Scopul examinării este cel de a stabili dacă acesta, aflat în prezent în închisoarea Veronese din Montorio, este bolnav mintal. Până în prezent, a fost efectuat doar un examen criminologic din care au rezultate posibile probleme psihiatrice.

Corneanu a fost arestat la începutul lunii ianuarie a acestui an după ce carabinierii au adunat probe concludente privind perversiunile sexuale la care le supunea pe paciente.

În luna decembrie, o chinezoaică de 58 de ani, internată la Neurologie s-a simțit violată și a făcut plângere la poliție.

Anchetatorii au montat aparatură de supraveghere în salon și au putut vedea cum românul îi administra sedative intravenos, iar după ce aceasta era inconștientă se băga în pat lângă ea și o viola.

Info şi foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA