spot_img
AcasăActualitate112AGRESOR SAU VICTIMĂ? – Unul din tinerii care ar fi bătut 2...

AGRESOR SAU VICTIMĂ? – Unul din tinerii care ar fi bătut 2 polițiști de frontieră la Poienile de Sub Munte, internat după bătaia încasată în arest

DISTRIBUIȚI

AGRESOR SAU VICTIMĂ? Noi acuzații șocante după evenimentul din 31 ianuarie de la Poienile de Sub Munte, unde doi polițiști de frontieră au fost bătuți de către mai mulți tineri suspecți de contrabandă.

Cei trei tineri acuzați că au bătut doi polițiști de frontieră și ar fi amenințat că le incendiază mașina aduc acuzații grave. Aceștia, dar și aparținătorii, susțin cu tărie că bărbații sunt nevinovați. Mai mult, potrivit VasileDale.ro, martorii incidentului au declarat că, pe lângă faptul că polițiștii au acționat pe o proprietate privată neavând mandat de percheziție, după ce i-au arestat, agenții de poliție i-ar fi bătut pe cei trei la secție până dimineața.

Unul dintre martorii la eveniment a filmat toată scena din noaptea cu pricina.

Astăzi, 4 februarie, unul dintre cei trei bărbați arestați la domiciliu a solicitat intervenția unei ambulanțe după ce ar fi prezentat stări de rău și ar fi vomitat sânge. Potrivit aparținătorilor, totul se datorează bătăii primite de la agenții de poliție în noaptea de 31 ianuarie.

 

Bărbatul în vârstă de 28 de ani a fost preluat de către echipajul medical și transportat la spitalul din Vișeu de Sus, unde a rămas internat.

Vom reveni cu amănunte.

Știre în curs de actualizare.

 

ActualMM

Sursă foto: Vasile Dale

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA