Acasăsinucidere maramuresAGRESIUNI SEXUALE - Aproximativ 20 de femei au fost agresate în Austria...

AGRESIUNI SEXUALE – Aproximativ 20 de femei au fost agresate în Austria în noaptea de Revelion

DISTRIBUIȚI

AGRESIUNI SEXUALE Agresiuni sexuale în noaptea de Revelion, în orașul Innsbruck. Aproximativ 20 de femei ar fi fost agresate sexual în principala piața din Innsbruck, oraș aflat în vestul țării, relatează The Mirror, care citează agenția France Presse, scrie Libertatea.

AGRESIUNI SEXUALE Poliția austriacă anchetează un număr fără precedent de agresiuni sexuale comise de un grup de bărbaţi în noaptea de Revelion.

Aproximativ 18 femei ar fi fost agresate sexual de un grup de 10 persoane, în principala piaţă din Innsbruck, unde s-au strâns circa 25.000 de persoane să sărbătorească Anul Nou, a anunţat un oficial din Poliţia locală, Ernst Kranebitter.

„Nu ne-am mai confruntat cu aşa ceva până acum”, a adăugat el. „Dansau în jurul victimelor şi, brusc, le-au pus mâna pe sâni sau le-au băgat mâna între picioare. De aceea, celorlalţi oameni le-a fost greu să observe ce se întâmplă. Totul s-a întâmplat în timpul petrecerii”, a explicat Kranebitter.

Suspecţii au fost descrişi drept adolescenţi. Agresiunile sexuale din Innsbruck au loc la un an după ce sute de femei au fost jefuite şi agresate sexual de bărbaţi arabi sau nord-africani în oraşul german Koln, pe 31 decembrie 2015. De altfel, anul acesta, autoritățile din Koln au luat măsuri de securitate suplimentare pentru a preveni astfel de incidente.

Pentru a evita incidente similare, poliţia din Viena a distribuit 6.000 de alarme de buzunar femeilor care au petrecut Revelionul pe stradă.

De asemenea, autorităţile au suplimentat numărul de poliţişti desfăşuraţi în toate oraşele mari din ţară, inclusiv la Innsbruck, pentru a asigura ordinea de Anul Nou. Măsura a fost luată după atentatul de pe 19 decembrie de la Berlin.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA