AcasăEvenimentAGRESIUNI MARAMUREŞ - O femeie a fost lovită cu pumnul de un...

AGRESIUNI MARAMUREŞ – O femeie a fost lovită cu pumnul de un bărbat la Botiza. În Borşa, Gheorghe a fost lovit în cap de Toader

spot_img

DISTRIBUIȚI

În Botiza a fost sesizată o agresiune. Ieri, în jurul orei 17, 30, Secţia 2 de Poliţie Rurală Bogdan Vodă a primit sesizarea faptului că, Maria R., de 44 de ani, din Botiza a fost agresată de către o persoană de sex masculin. Partea vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri şi a rămas internată sub supraveghere medicală. Din primele verificări efectuate de către poliţişti rezultă faptul că, Maria R. a avut anterior agresiunii o altercaţie cu o altă femeie, Eliza B., din Galaţi, concubina lui Ioan M., de 29 de ani, din Botiza. La câteva minute, după respectiva altercaţie, Ioan M. a agresat-o pe Maria R., pe drumul judeţean 171/A din Botiza, lovind-o cu pumnul. Şi Eliza B. s-a prezentat la spital unde nu a rămas internată. În funcţie şi de concluziile medico legale, poliţiştii urmează să stabilească starea de fapt şi să ia măsurile legale care se impun.

Scandal pentru un drum de acces în Borşa

O agresiune a fost sesizată Poliţiei oraşului Borşa, ieri, 09.01.2012, ora 02,00 noaptea. Astfel, în jurul orei 02,00, în timp ce Gheorghe U., de 48 ani, din Borşa, se afla pe strada Libertăţii din Borşa, pe o cale de acces adiacentă, a avut un conflict spontan cu Toader U., de 28 de ani, tot din Borşa. În urma conflictului, Gheorghe a fost lovit de către celălalt cu un obiect contondent în zona capului. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările continuă, în vederea stabilirii încadrării juridice a faptei, în funcţie şi de concluziile medico–legale.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA