spot_img
AcasăActualitateSocialAGRESIUNE MARAMUREŞ - Prietenie de pahar transformată în bătaie, la Ciocotiş. Încă...

AGRESIUNE MARAMUREŞ – Prietenie de pahar transformată în bătaie, la Ciocotiş. Încă patru scandalagii amendaţi

spot_img

DISTRIBUIȚI

 În data de 08.01.2012, postul de poliţie Copalnic Mănăştur a fost sesizat, prin SUAU 112, de Simion G., de 45 ani, din comuna Cerneşti, sat Ciocotiş, despre faptul că a fost victima unei agresiuni. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, a rezultat că, cel în cauză, în data de 07 ianuarie, în jurul orelor 23,00, în timp ce se afla la locuinţa lui Adrian B., de 31 ani, din Ciocotiş a consumat băuturi alcoolice împreună cu acesta şi alte două persoane, doi bărbaţi, de 35 de ani şi 17 ani. Pe fondul unor discuţii contradictorii, cei trei l-au agresat fizic pe reclamant, provocându-i leziuni în zona capului şi a toracelui. Victima a fost transportată la spital unde a rămas internat pentru îngrijiri medicale. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta urmând a se face încadrarea juridică, funcţie şi de concluziile medico-legale faţă de victimă.

Scandal cu prietenul …

Sâmbătă 07.01.2012, în jurul orei 03:30, la „Jocul de Sfântul Ion” din  Onceşti, jandarmul din cadrul unei patrule mixte de ordine şi siguranţă publică de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, l-a surprins pe Ioan N. de 22 ani, din localitate, care fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, pe fondul unor neînţelegeri, a provocat scandal,  ameninţându-şi cu bătaia prietenul. Pentru faptele sale, acesta a  fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei.

Scandal cu concubina …

În urma unei sesizări, patrula mixtă de ordine şi siguranţă publică de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, s-a deplasat pe strada D. Vodă, din localitate, unde se reclama un scandal. A fost identificat Dumitru I. de 29 ani, care pe fondul unor neînţelegeri a provocat scandal, adresându-i injurii şi ameninţări cu acte de violenţă concubinei sale. Acesta a fost sancţionat de către jandarmul din cadrul patrulei mixte de ordine şi siguranţă publică cu amendă contravenţională în valoare de 600 lei.

Scandal pe stradă…

În urma unei sesizări telefonice prin S.N.A.U. „112”, sâmbătă 07 ianuarie a.c., în jurul orei 03:30, jandarmul din cadrul unei patrule mixte de ordine şi siguranţă publică de pe raza municipiului Baia Mare, l-a sancţionat cu amendă în valoare de 200 lei, pe Ciprian M. de 20 ani, din localitate, pentru faptul că aflându-se pe strada B-dul Traian, a provocat scandal, adresându-i injurii şi ameninţări altei persoane.

Injurii şi expresii jignitoare

  În data de 07.01.2012, în jurul orei 21:30, jandarmul din cadrul patrulei mixte de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Borşa, l-a sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei, pe Ioan H. de 23 ani, din localitate. Acesta aflându-se pe strada Cercănel, din localitate, a adresat cuvinte şi expresii jignitoare altei persoane.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA