AcasăActualitate112AGRESIUNE ÎN BORŞA - Un tânăr s-a ales cu maxilarul rupt după...

AGRESIUNE ÎN BORŞA – Un tânăr s-a ales cu maxilarul rupt după ce a fost lovit peste faţă cu o sticlă de whisky

DISTRIBUIȚI

Un incident deosebit de grav a avut loc în orașul Borșa, unde un tânăr a fost desfigurat după ce un individ l-a lovit cu o sticlă cu băutură în gură.


Incidentul s-a petrecut în aceeași benzinărie în care un alt tânăr a fost lovit în cap cu o sticlă de un localnic.

De această dată am reușit să facem rost și de câteva imagini video în care se vede clar întreg incidentul, scrie Vasile Dale.

În cele ce urmează vă prezentăm ce s-a întâmplat în benzinăria respectivă, versiunea părții vătămate. Menționăm doar că deși a trecut ceva vreme de la incident încă organele competente nu au luat măsurile cuvenite.

Fractură de maxilar după ce l-a izbit în față cu o sticlă de Chivas Regal. Incidentul s-a petrecut în noaptea de 28/29 decembrie 2017 într-o benzinărie din Borșa. Un tânăr în vârstă de 19 ani, Radu Şteţco, a fost lovit cu o sticlă în față.

În urmă loviturii primite borseanul a suferit o fractură de maxilar. Conform spuselor părții vătămate, el era împreună cu un prieten în benzinăria respectivă pentru a alimenta autoturismul cu combustibil.

În local se afla, conform spuselor lui, un grup de persoane care nu ar fi tocmai “prietene” cu legea.

La un moment dat tânărul ar fi fost chemat până la masa acestora. După ce i-ar fi salutat și ar fi răspuns la anumite întrebări adresate de respectivii, la plecare, unul dintre ei l-a lovit cu o sticlă de Chivas Regal în față, provocându-i o fractură de maxilar.

Conform acelorași declarații cel care l-a lovit pe borşean s-ar numi Petrică Toma. Mai mult, partea vătămată continuă declarațiile șocante: ar fi fost scos din benzinărie și trimis acasă de Mircea Grec Botezan și alții cu porecle precum: Memo, Carnu, Porcu. Toți cu mare influență în poliție și justiție – conform părții vătămate.

Cum rana provocată era dureroasă, borşeanul a mers la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului din Borșa pentru a primi îngrijiri medicale.

Imediat personalul medical a anunțat Poliția.

Victima susține că polițiștii veniți nu ar fi dorit să îi ia declarații. De frică.

https://www.facebook.com/dale.vasile/videos/1496569473744949/

“S-a sunat a 112 la ora 1.55, apoi la ora 2.00. Niciun polițist nu a venit la fața locului. În Borșa nu se iau măsuri mai ales că Petrică Toma și grupul lui au bătut foarte multe persoane. Nimeni nu ia măsuri. Așteptăm ca organele de poliție să identifice toate persoanele și să ia măsurile adecvate în acest caz”, a povestit Radu Şteţco.

sursa info şi foto Vasile Dale

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA