spot_img
AcasăEvenimentSportAgent de poliţie BRATA REBECA - locul II la Campionatul Naţional de...

Agent de poliţie BRATA REBECA – locul II la Campionatul Naţional de Judo

DISTRIBUIȚI

În perioada 05 – 06 octombrie a.c., s-a desfăşuratla BraşovFinalaCampionatului Naţional de Judo Seniori. La această competiţie a participat agentul de poliţie Brata Rebeca din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare – Biroul de Ordine Publică, legitimată în cadrul C.S.M. Baia Mare.

Colega noastră a avut o evoluţie remarcabilă şi a câştigat două din cele trei meciuri din finală, clasându-se pe locul II şi obţinând astfel medalia de argint la categoria -78 kg. La competiţie au participat peste 150 de sportivi de la 29 de cluburi sportive din ţară.

,,Practic judo de 14 anila CSM BaiaMare, antrenor Pop Vasile. În această perioadă am obţinut mai multe medalii şi cupe, cele mai importante fiind cucerite la nivel de seniori la categoria-78 kg. Cel mai bun rezultat l-am obţinut în anul 2008, când am câştigat medalia de bronzla Cupa Mondială, rezultat cu care m-am clasat pe locul 5 în Top 10 sportivi pe judeţul Maramureş.

Au urmat medalii de aur, argint şi bronzla Campionatele Naţionalede Seniori, U-23 şi Cupa României. De asemenea am obţinut medalii de aur şi argint la diverse turnee în Ungaria şi Austria. Anul acesta m-am clasat pe primul locla Cupa Românieişi am luat medalia de argintla Campionatele Naţionalede Seniori.

La concursurile organizate de Ministerul Afacerilor Interne am obţinut 3 medalii de aur şi 2 de argint. În luna noiembrie a acestui an voi participala Campionatul Naţionalal Ministerului Afacerilor Interne.” a precizat agent de poliţie Brata Rebeca.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA