AcasăEvenimentAGENDA CULTURALĂ – Programul evenimentelor la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu”, pentru perioada...

AGENDA CULTURALĂ – Programul evenimentelor la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu”, pentru perioada următoare

spot_img

DISTRIBUIȚI

AGENDA CULTURALĂ Luni, 6 noiembrie, la ora 17.00, în Aula Universităţii Centrului Universitar Nord Baia Mare, str. Victor Babeş nr. 62A, va avea loc conferinţa „A fi sau a avea”.


Conferinţa este organizată de Facultatea de Litere a Centrului Universitar Nord din Baia Mare, în colaborare cu Epsicopia Ortodoxă a Maramureşului şi Sătmarului, sub egida dezbaterilor „Dialoguri existenţiale”.

Tot luni, la ora 17, în Salonul Artelor va avea loc vernisajul expoziţiei de pictură „Salonul de toamnă” al membrilor Asociaţiei Artiştilor Plastici „Alexandru Şainelic”.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Maramureş.

Expoziţia conţine lucrări de pictură, sculptură, ceramică, gravură pe sticlă, lucrări metalice, artizanat.

Prezintă dr. Ştefan Mariş, invitaţi sunt Lică Pătrăşcoiu – chitară; Mircea Pop-Buzeşti – epigramă.

Expoziţia va rămâne la dispoziţia publicului vizitator din Baia Mare, până la 18 noiembrie, conform programului bibliotecii.

Joi, 9 noiembrie, între orele orele 13.00 şi 15.00, în Sala de conferinţe, Nord literar şi Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” organizează lansarea cărţii „Anul 70 al vieţii mele – jurnal”, autor Augustin Cozmuţa, apariţie postumă la Editura Cromatica Press, 2017.

Evenimentul are loc în cadrul comemorării a doi ani de la trecerea în eternitate a autorului: scriitor, critic literar, ziarist, care a vegheat vreme de aproape jumătate de veac, la derularea a infinite evenimente din viaţa culturală a comunităţii maramureşene.

 

Informaţii funizate de Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu”

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
TE-AR MAI PUTEA INTERESA