spot_img
AcasăActualitate112AFLĂM DE LA JANDARMERIA MARAMUREŞ - Scandalagii sancţionaţi de jandarmi în Baia...

AFLĂM DE LA JANDARMERIA MARAMUREŞ – Scandalagii sancţionaţi de jandarmi în Baia Mare

DISTRIBUIȚI

AFLĂM DE LA JANDARMERIA MARAMUREŞ În perioada 9-12 martie, militarii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş au acţionat pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice şi a stării de normalitate potrivit competenţelor legale.

Efectivele de jandarmi au intervenit prompt la solicitările primite în situaţii de tulburare a liniştii publice, folosire de expresii jignitoare, apelare la mila cetăţenilor, gesturi şi fapte obscene care au intrigat cetăţenii şi au luat măsurile legale în mai multe situaţii aplicând sancţiuni contravenţionale cu amenzi.

Vineri, 9 martie, în jurul orei 20:40, pe strada Gării din Baia Mare, jandarmii aflaţi în serviciu au surprins un tânăr de 25 de ani din Baia Mare care consuma băuturi alcoolice indignând cetăţenii ce treceau prin zonă.

Sâmbătă, 10 martie, în jurul orei 08:40, jandarmii au fost solicitaţi să intervină în faţa unui centru comercial de pe bulevardul Bucureşti din Baia Mare unde, un tânăr din Şimleu Silvaniei, judeţul Sălaj, a tulburat liniştea publică prin strigăte şi larmă iar când un trecător i-a atras atenţia, acesta a început să-l înjure şi să-i adreseze expresii jignitoare.

Duminică, 11 martie, în jurul orei 20:20, militarii jandarmi au fost solicitaţi să intervină pe strada Melodiei din Baia Mare pentru faptul că un băimărean de 39 de ani, care în timp ce se afla într-un imobil, a tulburat liniştea locatarilor prin strigăte, larmă şi prin muzică la un volum ridicat.

Luni, 12 martie, în jurul orei 16.30, pe strada George Coşbuc din Baia Mare, jandarmii au surprins doi tineri, un băiat şi o fată, ambii cu vârsta de 18 ani, din comuna Gârbou, respectiv Şimleu Silvaniei, judeţul Sălaj, care apelau în mod repetat la mila trecătorilor solicitând diferite sume de bani.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112.

Informaţii furnizate de IJJ Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA