AcasăActualitate112AFLĂM DE LA JANDARMERIA MARAMUREŞ – Scandalagii sancţionaţi de jandarmi în Baia...

AFLĂM DE LA JANDARMERIA MARAMUREŞ – Scandalagii sancţionaţi de jandarmi în Baia Mare

DISTRIBUIȚI

AFLĂM DE LA JANDARMERIA MARAMUREŞ În acest început de aprilie, militarii din cadrul  Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş au acţionat pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice şi a stării de normalitate.

Ei au fost solicitaţi să intervină în situaţii de încălcare a prevederilor legale şi au aplicat sancţiuni contravenţionale cu amenzi.

Duminică, 1 aprilie, în jurul orelor 10:50, jandarmii au fost solicitaţi să intervină în faţa unui imobil de pe bulevardul Bucureşti din Baia Mare.

Un băimărean de 29 de ani tulbura liniştea locatarilor prin strigăte şi larmă.

În jurul orei 12:40, jandarmii au surprins un tânăr de 21 de ani din Baia Mare care în faţa unei biserici de pe strada Păşunii din Baia Mare apela în mod repetat la mila enoriaşilor, cerând bani sau bunuri. La solicitarea jandarmilor de a prezenta date cu privire la identitatea sa, acesta a refuzat.

Marţi, 3 aprilie, în jurul orelor 19:30, jandarmii au fost solicitaţi să intervină în faţa unui local public de pe bulevardul Unirii din Baia Mare. Acolo un bărbat de 36 de ani din Baia Mare adresa injurii angajaţilor şi agenţilor de pază.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112.

Informaţii furnizate de IJJ Maramureş

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA