Acasă Actualitate 112 AFLĂM DE LA ITPF SIGHETU MARMAŢIEI - Aproape 5.000 de pachete cu...

AFLĂM DE LA ITPF SIGHETU MARMAŢIEI – Aproape 5.000 de pachete cu ţigări confiscate de poliţiştii de frontieră la Bogdan Vodă şi Valea Vişeului

DISTRIBUIȚI

AFLĂM DE LA ITPF SIGHETU MARMAŢIEI  În 22 februarie, în jurul orei 19.30, la nivelul Sectorului PF Vișeu de Sus s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Pe timpul acțiunii, un echipaj mobil al poliției de frontieră a depistat pe raza localității Bogdan Vodă un autoturism marca Volkswagen Passat, condus de Ioan I., în vârstă de 49 ani, domiciliat pe raza județului Maramureș.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, în portbagaj a fost descoperită o cutie în care se aflau mai multe pachete cu țigări, pentru care bărbatul nu a putut prezenta nici un document de proveniență.

Persoana în cauză, împreună cu autoturismul au fost conduşi la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

AFLĂM DE LA ITPF SIGHETU MARMAŢIEI  În urma inventarierii țigărilor descoperite a rezultat cantitatea de 300 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 3.500 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

De asemenea, autoturismul folosit la transportul țigărilor a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Valea Vișeului – I.T.P.F. Sighetu Marmației, pe timpul executării unei misiuni specifice, au descoperit, ieri, 23 februarie, nouă colete cu țigări de proveniență ucraineană.

Baxurile au fost transportate la sediul sectorului. În urma inventarierii au rezultat 4.400 pachete, marca Marble. Totodată au fost anunțate si autoritățile ucrainene despre caz.

Țigările, în valoare de 52.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării. În continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Informaţii furnizate de ITPF Sighetu Marmaţiei

citeşte şi IMPACT ÎN BAIA MARE – O persoană rănită după ce două maşini s-au ciocnit pe Bd. Bucureşti

 

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA