spot_img
AcasăberzmudeAflă totul despre alegerile locale 2012 (1). Depunerea candidaturilor în scris se...

Află totul despre alegerile locale 2012 (1). Depunerea candidaturilor în scris se poate face până la 1 mai

DISTRIBUIȚI

Potrivit legii, partidele, alianţele electorale şi organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale aveau obligaţia ca, până la 10 aprilie, să comunice semnele electorale la Biroul Electoral Central. De asemenea, partidele trebuie să depună în scris candidaturile până la 1 mai. Campania începe pe 10 mai şi se încheie pe 9 iunie la ora 7.00.
Partidele sunt obligate să depună candidaturile până la data de 1 mai 2012
Conform HG 141/ 2012, până la 30 aprilie, Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din MAI trebuie să pună la dispoziţia primarilor listele electorale permanente.

Până la 1 mai 2012, partidele, alianţele, candidaţii independenţi şi organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor trebuie să solicite acordarea timpilor de anenă de către conducerile posturilor de radio şi tv publice şi private.

Până la 1 mai 2012, partidele, alianţele, candidaţii independenţi şi organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor trebuie să-şi depună candidaturile în scris, în 4 exemplare. În 24 ore de la înregistrarea fiecărei candidaturi, Biroul electoral de circumscripţie afişează candidaturile acceptate, iar contestaţiile sunt primite în cel mult 48 ore de la afişarea acestora.

Până pe 10 mai trebuie să fie organizată tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot.

Campania electorală începe cu 30 de zile înaintea datei desfăşurării alegerilor şi se încheie pe 9 iunie la ora 7.00. Votul începe pe 10 iunie la ora 7.00 şi se încheie la ora 21.00.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA